MFJ - LEHETŐSÉGEK. LEHETŐSÉGEK MINDENHOL

Hogy száguldunk már a negyedik napnál tartunk fuckyeaaaah. Ráadásul pihinap guggolások szempontjából, mondjuk ez semmit nem jelent. Az interneten bolyong egy kép miszerint a kép szerkesztője 3. pontként nem hagyja ki a hétfőt edzés szempontjából.
Azt hiszem ez igen jó dolog, de a maradék három pont sem rossz. Mindig hétfőn kell mindent kezdeni, meg akkor mintha több motiváció lenne, bár nem tudok hogy fér ez össze a HATEfő-s képekkel, de mindegy. Ma nekem is küzdenem kellett, mert a kisköcsög* nagyon erősen dolgozott ebben az időben, pedig most még a nap is sütött. Szóval némi kussoltatás után (ami 1 óra délutáni szundit jelentett), kómásan elvonszoltam magamat a kondiba. Szeretek kómásan menni, mert fel nem bírom fogni a történéseket, és jobban gyilkolom magamat.

Ma inkább kardiovaszkuláris gyilkolás volt, ugyanis 1 órát mentem az ellipszisen. Miért ellipszis? A futópadon félek :D Erre kellett rájönnöm pár év után. Talán kétszer álltam rajta, de nem bízom benne és nem akarok belekerülni a funny videókba, ahol fél másodperc elég a világhírnévhez. Futni csak kint jó, de most ellipszis volt. Aztán még egy kis vérfrissítésként jött a szauna. Érdekes amúgy, hogy mennyire nem használjuk ki a lehetőségeinket. Fura váltás most ez a szauna után, de elgondolkodtam rajta, hogy ha van is lehetőségünk tényleg használjuk-e?! Ahol van szauna azt általában benne van a sima bérlet árában, ugyanis helyhiány és praktikum miatt egyszerűbb beépíteni az öltözőbe (vagy ahogy az itteni kondiba van a női-férfi öltöző közé, így elég egy szauna). Saját magamat is nehéz rávennem pedig max 20-30 perccel lesz több a fitness klubban töltött idő. Mindenesetre jól esett, bár utána kicsit émelyegtem, pedig ma is megittam több, mint 3 litert! :D

Kaja szempontjából most jó pár képet csináltam, mert egy pár kattintás és máris jobban néz ki a poszt. Az ebédemet megutaztattam, ugyanis ellógtam 1 órámat és inkább otthon ettem meg a csirkés-brokkolis dolgot, ami még tegnapról lett félretéve. Egyébként napi ötször próbálok enni, bár ma ez 6 lett (ami végülis jóóó, mert most már jobban is érzem magam, lehet hogy a szemüvegviseléstől van fejfájásom – lusta vagyok hordani). Ez azt jelenti, hogy kábé 3 óránként enni kell, mint egy bébinek, természetesen nem óriási adagokban. Eléggé rendbe tudja tenni az embert energia-ügyileg, szóval érdemes beiktatni :)
A szezon első pomelóját ma (v)ettem, a világ egyik legjobb gyümölcse, szépen pucolja az embert :D Egyébként marha finom, fél órán át kell hámozni (filmnézés mellett), de nekem jobban bejön, mint a graepfruit. Aztán voltam teázni fekáéknál és azt kell mondjam, hogy még mindig bírom a mentalitásukat. Ők mindig azt hiszik, hogy éhezik az ember. Tehát ha ők esznek, akkor te is fogsz. Így estére jutott egy kis csirke rizzsel meg valami babos trutyival. Rég ettem ilyen jót :)
uzsonna-szerűség: a túrós izé+natúr joghurt+abonett


Érdekes amúgy mennyire szófosásom van így esténként, és mennyire meg van nyugodva a lelkem, hogy írogatok erről az egészről. Szóval jó néhány gondolat jutott ma eszembe, például hogy elmeséljem mivel motiválom magamat. Na nem ez a fő motivációm, inkább amolyan karcsúsodj a pénztárcáddal együtt akció. Néha elég nehéz rászánni magamat, hogy elinduljak edzeni. A leggázabb akcióm akkor volt, amikor átöltöztem és végül 5 perc után vissza és elmentem aludni inkább. Mentségemre szóljon, hogy egy kiadós alvás után este 10-kor lementem a fitness roomba. Ezért is aludtam ma egy órát délután…

Na de a lényeg, hogy eldöntöttem, hogy azért csak kéne valami motiváció, ezért félbevágtam egy üveget és elkezdtem gyűjteni a pénzt. Ez inkább csak átrakom egyik helyről a másikra a pénzt, hogy ne legyen szem előtt. Minden edzés után belerakok a bödönbe 100 rubelt, ami kábé 600 HUF. Lassan jó lenne kabátot venni, meg van a limit, aminél elmehetek vásárolni :D Jók ezek a limitek amúgy, saját magunknak felállítani és amolyan Pavlov-féle kísérletként megajándékozni magunkat néhány dologgal. Csajoknál ez egész könnyű szerencsére :)

Squats – day 4 - REST DAY

Csináltam egy kis táblázatot, amire jól rálátok az asztalomnál, azon pipálom a guggolásos napokat és mellé biggyesztem, hogy hol voltam aznap edzeni (FC-fitness club ; FR – fitness room). Mondtam már, hogy szeretek listákat írni? [technikai okok miatt -sötétség - majd holnap csinálok egy képet róla]


*kisköcsög: mindenkiben megtalálható parányi manó, aki általában hangosabb mindennél és az agyaddal dumál letakarva a céljaidat és álmaidat tartalmazó hatalmas plakátokat.


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.