MFJ - I'M NOT AFRAID

Régebben volt egy olyan szokásom, vagyis ezt még most is próbálom tartani, de átcsúsztam a ló másik oldalára. Szóval heti egyszer szeretek ébresztőóra nélkül felkelni, csak mostanság ezt elég sokszor megtettem.


Viszont ezen a szép és ködös szombat reggelen NEM. Nem mondom, hogy nem nyomtam ki tizenötször az ébresztőt, de sikerül felkelni. A szobatársamat nem sikerült magammal rángatni a kondiba, de végre eljutottam a fitness clubba (a tegnapi posztban room volt, az a koliban van és lepukkant kis fos. A fitness club pedig egy normális konditerem 2 teremmel és szaunával). 

Amúgy én nem nagyon szeretek kondizni. Nem a súlyokkal van bajom, nem félek attól, hogy esetleg túlizmos lennék nő létemre, mert szerencsére a tesztoszteron szintemet nem baszta fel a természet. Valamiért ez nem az én világom, ezért általában a cardio gépeket használom és a kézi súlyzókat. Anno Crossfiten rengeteg gyakorlaton túleshettem, hogy sok mindent meg tudjak oldani gépek nélkül. #aviláglegjobbedzése! Menjetek, ha tudtok… :)


A mai nap kihívása ismét az éttermezős rész. Mert ugyebár eldönti az ember, hogy főz magára, de aztán tanulni is kávézó/étterembe ülünk be… Szóval hiába a túrós-banános-csokis zabkása (baszki, de hiányzott!), azért az étteremben is sikerült bekóstolni  egy CÉZÁRSALÁTÁT.


Sokszor félek cézársalátát rendelni, mert biztosra nem tudhatjuk, hogy mi kerül bele. Persze saláta meg csirke alapjáraton, de néha a csirke az el van tűnve, a saláta se ízletes… Nos most máshogy volt, mert elég csirkét kaptunk, finom sajttal és szósszal, komolyan mondom életem egyik legjobb cézársalija volt :D
Tehát ma jól zártam a napot. Asszem.

Hja! Guggolás is volt. És utána nekimentem a szekrénynek :D  - 55 db :)


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.