MFJ - LOVELY MONDAY

Megkaptuk az eheti napsütés-adagot, eléggé megdobta a hangulatomat az egész napos (!) napsütés. 2 óra fetrengés után végre elalszik az ember, aztán óránként felkel valamire: szobatárs felbassza a villanyt, szívrohamközeli állapotok ajtónyitásnál, villódzó fények (remélem legalább valami jó akció film volt); hörgés; horkolás; szörcsölés… Nem volt valami pihentető éjszakám, de reggel annyira simán keltem, mint a reklámokban.

A víz lassítva érintette az arcomat a reggeli mosakodásnál, utána sellőként másztam ki a fürdőből. Volt időm a reggeli kávé mellé olvasni, aztán teázni, idegeskedni (á, dehogy!) a nemlétező net miatt. Kényelmesen kiválasztani a ruhámat, utcaképesre rajzolni a szemöldökömet, és szigorúan csak szempillaspirált használni a szemeknél (milyen magvas gondolatok).

Persze a nagy nemrohanásban nem született semmi kaja a napra, ezért gondoltam ismét bevetem a KFC-t, ha már ennyire bejött a cézár-salijuk. És a hétfő reggel megkoronázásaként még egy karamell-macchiato is kijutott. Na, ilyen hétfő reggelek ritkán vannak!

Nehéz volt ma a seggemen maradni, mert amúgy nem volt izomlázam (pedig nagyon rá voltam izgulva). Ha nyújtózkodtam akkor éreztem az izmaimat, de semmi extra. Délután letoltam a 110 db guggolást (Mesi én is remegek! :D), aztán gondoltam valami számféleséget akarok látni.

day 11- 110 squats; a mai jósegg-díjas


Eldöntöttem az első napon, hogy két hétig nem is nézek mérleg után, mert felesleges, meg amúgy is két hét alatt azért van már valami normális eredmény. Tudom-tudom, a mérleg köcsög, nem kell vele foglalkozni, mert vizet tartunk, havi lavina jön-megy, azcsakizom, blablabla. Azért azt senki ne mondja, ha több, mint 5 kg túlsúly van és elvileg csináljuk amit kell, akkor a mérlegnek nem kell lejjebb kúsznia. Na persze basszameg a havi lavina, meg majd visszatérünk rá :)

Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy mérlegelni kell (életbölcsesség!), mert a matematika bármennyire lehet szar, a számok kellemes hidat emelnek az ingoványos szarban, hogy lássuk merre is tartunk. Majd ahogy a centiméter is tenni fogja (meg a kabátok, pulcsik, gatyák, csöcstartók).

Először csináltam itt grécskát (most tudtam meg, hogy ez a hajdina :D), méghozzá szójaszószos csirkehusival. Fántásztik. Ez itt [Oroszországban] szerintem jobban is megy, mint a rizs. Én legalábbis imádom, többször kéne bevetnem.A mai nap legjobb menüje kétségkívül a gyümölcssaláta volt. Nem azt mondom, hogy ezt mindennap össze lehet hozni, mert tény, hogy nem a legolcsóbb gyümölcsökből válogattam, de az biztos, hogy 4 Milkánál sokkal jobb! (még az oreósnál is). Pomeló, gránátalma, mangó és banán. Dugig vagyok és holnapra is maradt egy jó nagy adag a kis kirándulásunkra.

  FACEBOOK | INSTAGRAM TWITTER | G+ | ASK.FM


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.