MFJ - ÉLETJEL&ZABKÁSA

Akár mennyire is rohanok, erre a néhány sorra muszáj időt szakítanom, mert ehhez nem kell külön agyilag rákészülnöm, ezt csak ki kell írnom magamból, hogy minden rendben legyen. Igen sok most a dolog, ahogy már Facebookon említettem a nyakamba varrtak egy kisebb fellépést, amit aztán megfűszereztek az orosz tudásom bemutatásával; mindeközben múzeumozni voltam, meg csak úgy beültünk a haverokkal, tehát értitek :)

Viszont ez az a poszt, amit általában mindig lehet írni, szóval most egy picit az elmúlt napokról. Nem lengtem ki! :D Csinálom a guggolásokat (csáp, aki még velem tart), edzés tegnap mondjuk tánc volt és ma is az lesz, de legalább csinálok valamit. Ezt most muszáj, nem feltétlenül a legjobb és legerőteljesebb edzésforma, de jó. Nyújtást nem hagyom ki, a legjobb a világon, gyúrok a spárgára! :D


kép forrása: Google


Kaják. Nincs is jobb egy csokis-banános-túrós zabkásánál. Tudom, hogy sokat mondogatom ezt a zabkását, de a lusta és időhiányos életemben is a legkönnyebb, maximum 10 perces procedúra a főzésen át a mosogatásig. Aki még sohasem evett, annak egy könnyű recept:
Zabpelyhet annyi vízzel tegyél a lábosba, hogy ellepje. Kevergesd addig, amíg kezd elforrni a víz, akkor jöhet egy kis tej (azért nem írok mennyiséget, mert semmi mérőcuccom nincs, és minden érzésre megy :D). Ha kezd sűrűsödni, akkor jöhet a péppé nyomott banán (háromnegyed banán, a maradék megy a tetejére díszítésnek). Aztán folyamatos keverés mellett jöhet a túró, végül 3 kocka étcsoki. Ezt kell kevergetni, amíg a csoki el nem olvad és nem lesz kása állagú. Jöhet a tál, zabkása átpakol, tetejére a banánkarikák és kész!Ennek örömére ma ez lesz az ebédem :) Kitartást minden sorstársnak, továbbá itt megtaláltok:

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.