MFJ - PARTY-KOMPATIBILIS-E VAGY?

A tegnapi este folyamán egy szülinapi buliba voltam hivatalos, amiről majd mesélek egy RANDOM cikkben hamarosan. A lényeg tehát a fitneszes megközelítés lenne. Nos ezeknél a srácoknál már voltam egyszer kávézni, akkor tudom mit tettem (este 11 után csokiztam bááááh), így most már úgy mentem, hogy tudom miféle kísértések lehetnek és miknek kell ellenállni.

Egy közös kis vacsorával kezdtünk, amin valami rizses-húsos cuccot ettünk, ecetes répareszelékkel (érdekesen  hangzik, plot-nak hívják). Nos ez még eléggé dájet, azt viszont elárulom, hogy a tortaszeletet megettem. Na odanézz. Viszont nem itt kell ett leginkább észnél lennem. 

Nagyon nehéz magunkat megfékezni 1-1 közösségi buli/vacsi/kiruccanás során, mindenki ott van, te meg nem akarsz kilógni. Nem akarsz nem alkoholizálni, nem akarsz kimaradni a sütiből, a 20. féle kajából. Mondjuk jó pont, ha értelmes emberekkel vagy körülvéve, mert akkor a tizenötödik alkalom után felfogják, hogy nem iszol alkoholt. Érdekes módon ez itt Oroszországban nekem könnyebben megy, otthon valamiért már majdnem hogy rejtegetnem kell az egészet; titkolni. Vagy élvezni a helyzetet, mert a pultos annyira megsajnál és ingyen adja a citromos vizet (egyetemi napok alatt, hááááát, ennél olcsóbban bulit nem lehet megúszni).

Nagy a nyomás a körülöttünk élők miatt, de a lényeg, hogy az eddigi szokásokat megváltoztassuk és ha már a sporttól annyira megerősödtünk, akkor képesek legyünk kinyitni a szánkat és megmondani, hogy ez van: nem iszom alkoholt; nem, nem kérek sütit; nem, nem kérek ezt meg azt sem.Szóval túléltem a körülöttem lebegő csokihadat és az alkoholmámor hívogató szavát is. Sőt még kólát, meg szprájtot sem ittam, helyette 100%-os dzsúsz. Mindenre van megoldás, csak akarni kell!

Például arra is van megoldás, ha már a könyökünkön jön ki a csokis-banános zabkása. Mert hogy most ez volt a favorit, mígnem rájöttem, hogy nem csak banánfa van a világon… Így aztán ma olyan színtű ízorgazmusban volt részem, hogy nézzétek csak:

ÉTCSOKOLÁDÉS-KÓKUSZOS ZABKÁSA GRÁNÁTALMÁVALHát már a neve is pompás. Ahogy az is pompás, hogy kedvenc szomszédaim vannak – már ha a szobatársamból kurvára elegem van - . Tegnap kaptam 8 sushit ajándékba, mert neki már nem kellett (Allah áldja drága barátomat az Arab Emírségekből). Így aztán rizs, meg hal volt ebédre, ha úgy vesszük :D

Lelki békémet pedig a strip dance hozta meg. Ezentúl már heti kétszer van, pont ideális cardio testnek és léleknek. Érdekes elnézni amúgy a nőket, akik odajárnak. Hogy miért jó a tánc? Megismerkedsz önmagaddal, a testeddel, hogy az hogyan mozog és te hogyan mozgatod. Sokan nem tudják átadni magukat a zenének, egész nagy kontroll alatt tartják magukat és emiatt képtelenek feloldódni. Nem is a társaság miatt, hanem maguk miatt. Pedig pont ez lenne a lényege. De ha kitartó az ember, akkor elérhet egy szintre, amikor a világ totális kilép a képből: a zene van, a lélek és a test. A zene csak a háttérből jön, a lélek pedig mozgatja a testet. Ha a lélek felszabadul, akkor azt látjuk, amit színpadon is elnéznénk. Jelen esetben ez egy ribancosabb tánc. Legalábbis egy laikus szemével. Igen segget kell rázni – de inkább csípőt -, igen, ki kell rakni a mellett – de az igazából egy jól ütemezett mellebedobás/mellkörzés. Ideális helyzetben nem csak mi látjuk magunkat Beyoncé-nak, hanem a külvilág is. Mondjuk ehhez el kell engedni magunkat.

nyugi itt még nem tartok... És rudunk sincs


Én például úgy lazulok el, hogy leszarok mindenkit és kibontom a hajam (most már tök hosszú, hjáájjjj), aztán ha úgy van, akkor dobálom a fejemet, mert ez van a koreográfiában. Ebben a hosszú haj testesíti meg az erotikát, mert a hosszú haj mindig erotikus. Nos valahogy így adom át magamat a zenének, meg a lelkemnek a testemet.


Ha van lehetőséged táncolni (bármi legyen is az), akkor ne habozz! Ne várj senkire, ha kicsit is érdekel valami, menj el és próbáld ki! Sosem lesz jó időpont a barátnődnek, te pedig lemaradsz életed egyik legjobb impulzusáról, vagy a legjobb hobbiról, amit egész eddig kerestél! :)

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.