{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc évszak

A kevésbé jelentős dolgokban nagyon nehezen tudok dönteni. Legyen szó egy kávé kiválasztásáról, egy szimpla dátum kiválasztásáról, sokkal nehezebb, mint a nagy jelentős dolgoknál. Így vagyok a kedvenc évszakkal is, kissé meg kell erőszakolnom magamat, hogy döntsek, mert mindegyik évszakban van valami, amit ki tudnék ragadni: tavasszal a megújulást, nyáron a jó időt és a szabadságérzetet, ősszel a színeket és a bekuckózást, télen pedig az ünnepi hangulatot.

De most igenis döntök, mert nem akarom azt írni, hogy nincs kedvenc, vagy nem tudok dönteni. A nyár és a tavasz között vacilláltam, de végül a tavaszra esett a választásom.
Az ember nagyon szépen felveszi a természet ritmusát, mi is felébredünk a téli álomból, néholi punnyadtságból. Rám elég motiválóan hat ez az egész újjáéledés, egyrészt mert kisebb újévkezdésnek élem meg (kellemesen jó eső sokkot kapok a D-vitamin plusztól), sokkal több dologra van energiám, szervezkedek, készülök a nyárra, minden szempontból
 • Végre többet lehet a szabadban lenni, mert nem fagy le a fél fejünk
 • Átállítjuk az órát, vagyis kevesebb a zombisodó idő
 • Könnyebben ráveszem magam a futásra, mert nem fagy le a fél fejem (btw ma kurva hideg -4 fok van :D)
 • Nem kell Michelin-baba mennyiségű ruhát magunkra aggatni
 • Kisebb hagyományként remélhetőleg a következő év(ek)ben is eljutok pár napra a tavasz folyamán valahova (’13-Helsinki; ’14-Párizs; ’15- ?)


 • Áprilisban már elég kellemes az idő, a májust pedig egyszerűen imádom e tekintetben!
 • Jegeskávé-szezon már tavasszal megkezdődik! Imádok a kávézók teraszán sütkérezni ilyenkor!


  Nektek melyik a kedvenc évszakotok? :)

  Megjegyzés küldése

  Latest Instagrams

  © natussshka. Design by Fearne.