TYPICAL MONDAY MORNING

Hogy őszinte legyek: régen utáltam az őszt. Nem mintha ez most szerelembe csapott volna át, de már jó úton haladok. Gondoltam rá, hogy ma egy kis motivációs/inspirációs képadaggal készülök, de még ahhoz is kevésnek érzem magamat, hogy lementsek 10 képet Pinterestről.

Valószínűleg csak magamat tudnám vele motiválni, mert a harmada kávés képekkel lenne tele, a többi meg már majdnem téli forraltborozós és a maradék meg jó seggekből álló sorozat, ugyanis ma is el kéne magamat vonszolni a konditerembe.

Amúgy nagyon örülök, hogy 4 évszakos helyen élek, azt hiszem emiatt érezheti úgy az ember, hogy körbeér azon a bizonyos körön. Felkészül tavasszal a testünk/lelkünk, újjáépül, aztán nyáron kihasználunk mindent és mindenkit, és akkor jön a nyugis korszak.
Régebben majdnemhogy depressziós voltam (na nem a szó szoros értelmében). De annyira lehangolódtam novemberre, hogy sokszor nem kellett azon gondolkodnom, hogy lefeküdjek-e, mert egész nap feküdtem. És az a baj, hogy ez az érzés néha most is rám jön. Legszívesebben aludnék, ez már a téli álom első verziója, pedig még tuti nem apadtak el a vitamin-raktárak.

Felkelni nehéz, örülök, ha dél előtt sikerül, nehéz elvonszolnom magamat a suliba, pedig nem is kéne panaszkodnom a heti MAXIMUM 3 nappal. Nehéz elvonszolni magamat a kondiba, ami a szomszéd épület és amit direkt kerestem tánc helyett. Ugyanis ha egy hétre lebontom, akkor 9 órát utazom 3 óra táncért. Sok, és hiába próbáltam keresni más lehetőséget MÉG nem találtam semmi jót a közelben. No mindegy is, most végre van 4 hónapos kondibérletem, amivel majd jól elmegyek strip dancere (hahahaha, nagyon kíváncsi vagyok, még ha csak próbajelleggel is megyek el az első órára szerdán).

Tolom magamba a kávét, és vagy nem hat rögtön a koffein, vagy már elcsoffadt a hidegben.  A tea minimális koffeintartalmára már nem is hagyatkozom. Este bezzeg megy a távolbanézés. Vagy még mindig 2 órával későbbi időzónában járok „nálunk”, vagy feladom.
5 fok van. Már kell a sapka is, mert a sál eddig is menő volt. Kesztyűm még nincs, de abból is valami hardcore kell jó előre gondolva. A mai napot túlélésre szánom, ahogy szinte minden hétfőt. Pláne, ha még óráim is vannak. Pláne 2, ha azok az órák Theory of Control System néven futnak. Miiiiiiiii? Mibe fogadunk, hogy az első öt percben elhangzik a következő, felettébb romantikus mondat:


„Az önálló projekt során írnotok kell egy programot, ami…”


***


Na és amire igazából gondoltam volna, Z-verzióban, előételként; a D meghajtón porosodó motivációs mappám mélyéről:

képek forrása: internet4 megjegyzés

 1. Imádtam. Kezdd örömmel a reggelt, ne ilyen nyomottan. Reggel olvastam az írásod. Azalatt egy világ felfordult, de estére újra elolvastam. Hatalmas mosoly terül az arcomon. Mókás, hogy csak utólag jutott eszembe, hogy reggel elolvastam, és egy majdnem hasonló témában írtam egy megtévesztően hasonlót.

  Csak bennem pörög a kisördög.

  http://palyakezdo.tumblr.com/post/99345032343/motivacio

  Ui.: A teákat azért ittam, mert meg vagyok fázva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A hétfő reggelek már csak ilyenek... Úgy néz ki ez most sokaknál demotivált lett! :D :)

   Törlés
 2. oh, szerda van.... és ígyebbül kezdem :D én úgy vagyok, hogy napról napra egyre nehezebben kelek, nálam nem a hétfő a holtpont, akkor még egész jó, mert hétvégén kipihenem magam (nagyjából) és aznap érdekesek az órák... de szerdán felkelni, meg csütörtökön... bahh :D
  épp kávézás közben olvasom a blogod :) :) (semmi extra, presszókávi laktózmentes tejjel meg fahéjjal oszt jóvan)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most egyet értek, utálom a szerdákat is! Ma kezdek a legkorábban a héten és egyszerűen borzalmas ez a sok ember reggel :D A kávé az kell, mindig!! :))) Meg is kívántam egyet :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.