Ermitázs

Hogy őszinte legyek mára nem terveztem posztot, ugyanis igazi lazy Sunday-ben lehetett volna részem. Aztán eszembe jutott, hogy azért vannak nekem tartalékaim, méghozzá sok-sok képecske a városnézésről és a Hermitázsról is.
El kell árulnom, hogy borzalmas múzeumozó vagyok. Utálok ugyanis múzeumba járni, kattogtatok néhányat, aztán igazából rájövök, hogy ha le is mentem valahova, akkor úgysem fogom majd unalmas vasárnap délutánokon a múzum képeit nézegetni, vagy majd ezzel csápolni az ismerősöknek, hogy jajjjj de szép. 


Van néhány igen ritka múzeum, ami tényleg felkeltette az érdeklődésemet (motormúzeum, csokoládémúzeum, szexmúzeum), de alapjában véve nem engem kell elrángatni a kulturális programokra ilyen téren. Egyébként az Ermitázsnak is meg van a varázsa, viszont ha rossz idegenvezetőt (pontosabban unalmasat) kap, akkor menthetetlenül szar látogatás lesz. Biztos visszatérésemre lehet számítani, de legutóbbi (és jelenleg egyetlen) látogatásom során is csak a saját érdeklődésem vitt, és aszerint fotózgattam. Nem sokat, néha azt sem tudom, hogy mit. Egyébként 8 évet el lehetne tölteni a múzeumban, ha minden egyes dologgal egy percig retinapettingelnénk, tehát még mindig van olyan hely, amit érintetlenül hagytam. No de jöjjenek a képek, amik remélem, hogy felkeltik az érdeklődéseteket és ha egyszer úgy alakul, akkor eljöttök Pétervárra. :)Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.