Szentpétervár, Oroszország

FITNESS-részleg

Tavasszal írtam még egy posztot életmódváltósdi a’lá natushka címmel, amelyben leírtam én mit csinálok életmódváltás címén. Ha őszinte akarok lenni (már pedig az vagyok), akkor el kell árulnom, hogy bő 4 éve is pont azért kezdtem el webnaplót írni, hogy vezessem a testformálásomat/fogyásomat – nevezzük bárminek. Persze ez szorosan kapcsolódott/kapcsolódik az életvitelemhez, ezért egybefolyt a mindennapos irományaimmal.








Bár nem egy huzamban, de sikerült 24 kg-tól megszabadulni, amit sajnos lelkibazdmegolós okok (bahahaha, jó kifogás) miatt nem tartottam, így most a start vonalnál pár méterrel hátrébb indulok, de sebaj. Elég jelentős súlya van a mindennapjaimban ennek az egész „fitness-őrületnek”, nem csak egészségesen akarok élni, hanem változtatni is, mégpedig fogyni.



Pont ezért éreztem úgy, hogy eljött az idő, hogy a blog keretein belül is szó essék erről, ha már ennyire bennem van. Nem célom az okoskodás, a „tuti megmondása”, a saját tapasztalataimat, gondolataimat szeretném megosztani. Nem készülök fitness-versenyzőnek egyébként, mezei emberként próbálok jobb útra térni :) Ők viszont tökéletes példaképek, ha off-szezonos formát el tudnék érni... Na ennyit az álmokról! :D

Nem mondom, hogy tuti módszerem van, csak annyit tudok mondani erre, hogy figyelni kell magunkat. Évek óta figyelem a testem, sokkal tudatosabb vagyok és jobban megismertem, hogy mire hogy reagál, legyen az kaja, sport, alvás-folyadékfogyasztás. Ez talán a legfontosabb, hogy ismerjük a saját működésünket, és úgy álljunk egy egészségesebb élethez vezető útra.
Nem követek semmi idióta diétát, bár tudnék mesélni én is (és persze fogok is), hogy miket műveltem és milyen sikerrel.



Lassan egy hónapja figyelek ismét jobban a kajálásra, heti négyszer eljárok edzeni, próbálok eleget aludni és figyelni a folyadékbevitelre. A következőkben heti legalább egy poszt várható az én kihívásomról „tőlem-magamnak”.
Remélem lesz olyan, akit motiválni tudok, vagy sorstársak, akikkel együtt tudunk haladni azon a bizonyos rögös úton :) A blogon már megtalálható néhány fitness-hez kapcsolódó poszt, íme a linkek:







2014.10.23 :)


Nincs más hátra, mint előre! A következő fitness-jellegű posztot a hétvégén hozom 
előreláthatólag! :)




Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.