FIRST MONTH

Eltelt egy hónap… Hihetetlen! És ez most nem azért kerül a Lelkibazdmegolások közé, mert a lelkibazdmegolás negatívat jelent. Az én szememben a lelkibazdmegolás, amolyan adjuk ki a jót, meg a rosszat is persze. De ez most határozottam jó. Vagy még jobb.
Sokan mondják az ismerőseim közül, hogy eltűntem. Írogatom a blogomat, próbálom frissíteni minél gyakrabban (remélem észrevehető, hogy most még inkább buzgó mócsing lettem a legutóbbi pár napban – ez azért van, mert ismét rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a blogot illetően, szóval csak úgy sziporkázom: KÖSZÖNÖM!), de kevésbé vagyok aktív a közösségi színtereken. Pontosabban most már inkább csak célirányosan. És hogy miért van ez? Mert jól érzem magam. Meg van a helyem, alakítgatom a dolgaimat, és érzem a csít. Viccen kívül :)


Egy hónap alatt az ember beleszokik egy új környezetbe is. Valahogy, de megpróbál élni vagy túlélni, mindenesetre kialakítja a köreit, esetleg új szokásokat vesz fel. Én például a reggeli kávé mellé már teát is iszom. Nem szeretem azokat a helyeket, ahol nem lehet a csapból inni. Viszont így, hogy be fog fagyni a seggem hűvös van és eldönthetem, hogy elköltöm a pénzemet vízre, vagy a forraltat felhasználom valamire, hát persze, hogy teázom. Imádom a teát, már beszereztem a NORMÁL formát, vettem cuki teaáztatót is (vagy minek nevezzelek)…

Apró dolgok, de az ember változik. Amikor külföldre megyünk, szinte sokkoljuk magunkat és igenis, aki jól akarja magát érezni, annak bele kell olvadnia a kultúrába. Szentpétervár gyönyörű. Van történelme, ugyanakkor az új generáció is tökéletes helyet talál benne.
Rengeteg bár van itt, sushi, imádják a vízi pipát, mindennek van helye. Az ember igazán jól tudja magát érezni, ha akarja. Az én igényeimet tökéletesen kielégíti a város, amire akár mondhatnám is, hogy tudnék itt élni. Aki ismer, az tudja, hogy ez nálam bizony nagy szó, de hogy őszinte legyek, már most fáj a szívem, hogy januárban itt kell hagynom.
Próbálok megélni minden pillanatot, tenni-menni-élvezni és örülni annak, hogy ebbe anno belevágtam. Életem egyik legjobb döntése volt, hiába csúszik így néhány dolog mondjuk az egyetemmel. Who cares?! Ezt az 5 hónapnyi intenzív tapasztalatot senki és semmi nem fogja tudni elvenni tőlem, ahogy semmi és senki más nem tudja odaadni. Ezt itt és most kell átélni és megélni.


A tegnap este folyamán ennek örömére japán étteremben jártunk. Ma pedig mondhatni megünnepeljük az egy hónapot a múlt héten már kipróbált MazaPark szórakoztató centerben :) Élni tudni kell! :)


Japán étteremben :)


A vasárnapi játékról egy kép... Hát így voltunk mi French Baguettes néven futó csapat :)

2 megjegyzés

  1. továbbra is imádom a bejegyzéseidet :) manapság nethiány miatt nem szóltam hozzá, de tudd itt vagyok és várok minden infómorzsát!! és engem kifejezetten nagyon érdekelnek a városnézős bejegyzések! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh ennek nagyon örülök! :)) Lassan érkeznek a váorsnézős posztok még a hónap elejéről :)) És köszönöm! :)

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.