ENGLISH CLUB with COFFEE

Nos nem is tudom, hogy hol kezdjem, per pillanat csak vigyorgok, mert 500%-ra feltöltött egy kellemes kávézás. A hétvégén kaptam meghívást egy kis angol klubba, ami oroszoknak van, hogy gyakoroljak beszélni (én is említettem, hogy ez mennyire fontos). Az pedig már csak tetézte az izgalmat, hogy a szervező csajszi kiemelte, hogy mint magyar blogger kell, hogy megjelenjek. Nem fűztem hozzá semmit, nem vagyok ott a nagyok között, elég szerény olvasóközönségem van (de hatalmas köszönet ismét, mert nélkületek nem itt lennék:))…

Természetesen eltévedtem, és a Navigátor se akart betölteni, így 20 perc késéssel estem be a kis fánkos kávézóba. Maga a hely is iszonyat hangulatos, meg van a bája a sok fánkkal, fekete macskával és kávéval a falon.

Az én választásom a most már egészen megkedvelt latte lett sajttortával. Mindkettő nagyon finom és a helyi árakhoz képest olcsó(bb) (1300-1400 HUF összesen). A kötelező kép is kattant róla… Egyébként 9/10-re értékelném a kávét, a sajttortát 10/10-re. Nyammmm.  Fánkot kellett volna próbálnom, de a sajttortának nem tudtam ellenállni.Mi is történt?

Az egyik csajszi volt leginkább érdekelt a blogolással kapcsolatban, ugyanis ő is gondolkodik egy blog elindításán. Nagyon jó érzés volt amúgy, hogy még csak nem is olvasták a blogomat, de valamennyire elismerik a befektetett munkát. Érdekelte őket, hogy miről is szól, honnan a név, mi zajlik a háttérben. Nem is lehetett volna kellemesebb elmesélni ezt egy nagy bögre kávé mellett…
Például azt, hogy bár kávékkal kezdtem, de azóta már elég sok mindent sikerült  a blogra pakolni, vagy hogy a blog neve egész egyszerűen jelzi, hogy csak egy csészényit adok az életemből… A napi 2-3 mellett egy belefér, épp hogy csak egy kis koffeint kap az olvasó, hogy újra és újra visszatérjen :)
Természetesen nem akartam elvonni a figyelmet az angolról, így kérdezgettem őket, mert a saját bőrömön is tapasztaltam már mindazt, amit ők átélnek: félni a hibázástól, túlgondolni, a saját és nem az idegen nyelven gondolkodni. Nagyon kellemes estét zártunk, ráadásul felvetődött több ötlet is, amiket remélem, hogy bemutathatok majd itt a blog hasábjain is :)


 Említettem már mekkora #selfie-őrület van itt Oroszországban? A mellékhelyiségben külön SZELFI-pózolásra alkalmas hely van kialakítva... És egy kép a csapattal :)

4 megjegyzés

 1. de jóóóóóó!! nagynagy gratulációóóó!!

  (a #selfie-őrület meg jó!:D:D:D
  a sajttorta helyett meg tessék egy fánkot is enni!:P )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm! :))) Ígérem fánk is lesz majd, nagyon király a hely, még be kell támadni ;)

   Törlés
 2. ez nagyon király lehetett :))
  ez a selfie-tükör :D :D nagyon vicces :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jó volt tényleg :)) Ezt a selfie-őrületet tényleg nem tudom hova rakni :D Haladni kell a korral! :P

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.