NEW LOVE - ThL W8s

Azt hiszem előre le kell gyártanom pár bejegyzést, így biztosan nem fogtok nélkülözni! :D Legalább 10 poszt van a papírra vetve téma-ügyileg, így ezeket próbálom felvezetni a következő jó pár napban. Ahogy nézem nagyon sűrű napjaim lesznek, lassan persze lehull a lepel az orosz expedícióm részleteiről, ezekről hamarosan jönnek a posztok! Addig gondoltam bemutatok pár dolgot, van, ami még Spanyolországhoz kötődik valami :)
Igazából rengeteget tudnék mesélni még, csak bele szeretném passzírozni szép kis posztok formájába! Az ihlet meg általában nem akkor fog el, amikor szeretném. Legtöbbször csak úgy jön és ha mázlim van, akkor vagy lepötyögöm, vagy leírom, de sokszor csak ábrándozom és úgy jönnek a szövegek a fejemben. Ez már csak ilyen :)


A mai bejegyzésben a legújabb szerelmemet mutatnám be, ami egy bjutiful telefon, ráadásul okos is! Tudni kell rólam, hogy nem vetem meg az olcsó, de jó cuccokat, gondolok itt az ocó pici kínai cuccokra, mint ahogyan ez a telefon is az. Drága Apci (hát Apám ez Rád ragadt) vett magának még karácsonykor, és mivel azóta is eszméletlenül jól működik, lényegében koppintva a Samsung S4-et, de harmad áron, így esett erre a telefonra a választásom.

Nyomós ok volt még az is, hogy a spanyol tortúrám alatt az én telefonomat kikódolás mellett szoftverfrissítéssel is megajándékozták, ami viszont végzetes hibának bizonyult. Totálisan behalt szegényem, alig futott rajta valami és már a telefonálás is érdekesen működött (10 másodperc telt el a zöld gomb "lenyomása" után és a bejövő hang között).

Továbbá szerettem volna még jobb képeket a blogra, egy picit okosabb telefonnal együtt (ugyanis fényképezőgépre még nem szeretnék beruházni), így ismét csak jó választásnak bizonyult a THL – Technology. Happy. Life névre keresztelt okostelefon.
Ráadásként 2 kártyával is működik, így remélhetőleg a jövőbeni sok-sok utazásom mellett ez is a javamat szolgálhatja.

A tegnapi posztban látható képeket már vele készítettem, #nofilter és nagyon szépek így is! :)

A telefont a pandawill oldaláról rendeltem, a kiszállítás rendben volt és másfél hét alatt megérkezett épségben (hétfőn rendelve, következő hét péntekjére megérkezve).

További technikai infókat nem szeretnék megosztani, akit érdekel az ITT olvashat róla és láthat több képet.3 megjegyzés

  1. Mennyit fizet a gyár ezért a reklámért? Mert annak legalább a fele engem illet! :D

    VálaszTörlés
  2. Pénz legyen, ne meló :D
    Előbb nem tudtam elhelyezni a megjegyzésemet :)

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.