LIEBSTER AWARD

Akik szemfülesek voltak, és mondjuk követik az blog oldalát facebook-on (inkább ez az első kitétel), azok láthatták, hogy a Blog fél év után megkapta az első blogdíját! Ez egy vándordíj, amit drága Majától, a Coffee& Style írójától kaptam!


Azt hiszem nagyon jó gondolat volt elindítani azon a bizonyos január végi estén a blogot, amikor is már napok óta kattogtam, hogy nekem végre kell egy normális blog. Nem webnapló, amiben a mindennapos (és tényleg naponta) írhatom a faszságaimat, lelkibazdmegolásaimat, örömkönnyeimet stb. A blog sokkal mélyebb, a posztoknak önálló életük van, több mindent kell bele raknia az embernek, ha büszke szeretne lenni rá.Bár a kávézásokról kezdtem el anno írni, sejtettem, hogy ez nem marad így, mert az életem nem csak a kávé körül forog (bármilyen hihetetlen). Így végül minden belekerült, és bár próbálkozom néha cikk jellegű posztokkal, de rájöttem, hogy a személyesebb vonal sokkal jobban passzol hozzám és a bloghoz is. Amikor az én saját tapasztalataimon keresztül mutatok meg valamit és adok mondjuk tippeket, vagy csak úgy írok, mert épp történt velem valami és mivel nem vagyok olyan különleges ember, hogy CSAK VELEM történhet meg, ezért lelkibazdmegolás formájában Ti is hozzájuttok. És ilyenkor érkezik néhány visszacsatolás  hogy húúú, tök jól leírtad, én is ezt érzem, motiváltál, vagy bármi, na az akkor visszafelé is működik! :)

Ugyanis az elmúlt időben eléggé sok visszacsatolást kaptam, amiért ESZMÉLETLENÜL HÁLÁS VAGYOK! Egy két szavas komment is már szíven talál, mindent imádok! :) 

Visszatérve a blogdíjra, aminek amúgy vannak szabályai:
  • tizenegy embernek kell továbbadni
  • válaszolni kell a feltett kérdésekre


Nos, én leszek akkora szabályszegő, hogy a díjat nem adom tovább, mivel 11 bloggert nem tudnék összeszedni, másrészt akiknek adnám azok mostanában kaptak blabla. Egyszer majd ha már nagy leszek lehet, hogy kiválasztok 11 blogot, ha már össze tudok gyűjteni :)

A kérdések, amiket kaptam:


Elégedett vagy most ebben a pillanatban az életeddel?

Igen. A jelenlegi helyzetemben úgy érzem, hogy szinte a maximumot hoztam ki mindenből. Csinálom a dolgaimat, haladok amerre szeretnék. Van még sok terület, ahol szeretnék javulni/javítani, de ez a saját magam irányába felállított feladatok halmaza… Egyébként nem cserélnék helyet senkivel. És azt hiszem ez mutatja meg, hogy elégedett vagyok :)


Melyik az az idézet, ami teljes egészében kifejez téged?

Ezen már gondolkodom egy ideje, de semmi nem jut eszembe. Kéne írnom magamról egyet, mi? Hát, talán nem is lenne jó, ha teljes egészében kifejezne valami, mert akkor felvillantanám minden oldalamat. Azt meg neeeem akarjuk :)


Ki vagy te?

Ismét egy filozofikus kérdés, amire szerintem sosincs jó válasz. Ha mondanék valamit most az csak erre a percre lenne érvényes, az eddigi tapasztalatokkal, érzelmekkel a hátam mögött. Változunk és a változás jó. Talán pont itt tudnék visszacsatolni az előző kérdésre:


„Az egyetlen állandó a változás maga”

* * *


Gondoltam még zárójelben megosztok pár dolgot magamról, amik persze simán elmehetnének random hülyeségek rólam címmel is.

  • A kedvenc rágóm a kék Airwaves: minél erősebb, annál jobb! (kár, hogy eddig szinte sehol nem találtam külföldön :D)
  • 5 évig taekwondoztam, 3 évig versenyszerűen is és kék övem van (de utálok verekedni :))
  • érdekes szokásom, de az emberek bal oldalán szeretek menni: talán azért, mert a bal vállamon hordom a táskáimat és utálom, ha felesleges közeg van köztem és a beszélgetőpartnerem között :D
  • túró rudi fan vagyok!
  • bögréket és kávé tartókat gyűjtök, valamint minipénztárcákat :)


4 megjegyzés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.