HAJ-JAJ!

A következő bejegyzés leginkább a női olvasóimat fogja megcélozni, ugyanis egy kis hajápolásról lesz szó. Semmi tipp, meg ilyenek, inkább személyes tapasztalat!

Ha egy külső tulajdonságot kellene rólam mondani, akkor az esetek 99%-ban a vörös jelzőt kapom, sőt elég sokan hívtak így a nyáron (redhead girl, haha), és én is próbálok ügyelni arra, hogy csodálatos színű legyen, amolyan Barbie-baba szintű csillogással és a többi. Nem szeretem agyon pumpálni semmi drága kencével, sampon-balzsam, néha egy kis hajpakolás ha tudok lopni a húgomtól, de nem viszem túlzásba.

Azt tudni kell rólam, hogy a feketén kívül minden hajszínt kipróbáltam már, a legelső próbálkozom egy elég vad szőkítés ÉS dauerolás volt egyben, ami után piros hajam lett (a megvásárolt mélyvörös csodaszép találkozása a szőke hajszínnel). Tehát nem kímélem a loboncomat, sőt! A vörös hajúak gondolom bőszen bólogatnak majd, mikor megemlítem, hogy folyamatosan változik a hajszínünk minden egyes mosásnál, ezért a kellemes és szemet gyönyörködtető szín miatt sűrűn kell(ene) festeni. Én megtaláltam az álomszínemet, 3 éve ezzel kenem és majd ahogy látni fogjátok még festés előtt is egészen jól néz ki :)

Továbbá Spanyolország csapvize sem volt a legkellemesebb, így aztán a nagy út előtt gondoltam beújítok és húgom tanácsára (no meg mivel láttam már az eredményét) elmentem egy 4 lépéses JOICO haj újraépítő kezelésre.

A kúra lényege, hogy sok-sok finomságot beleépít a lestrapált hajba, ezzel újraépítve, majd „lezárva” kis hajszálainkat, akik boldogan vetik bele magukat ismételten a nagy világba. 

Lényegében egy hosszúra nyúlt hajmosás, 4 kencét kap a haj.

Mivel fodrász nem vagyok, ezért a szakmai dolgokat inkább rábízom az illetékes weboldalra, így onnan szemezgetve mindenki megtudhatja, hogy pontosan miről szól ez.

Előtte fotó nem készült, és amit szerettem volna berakni az az előző telefonommal együtt szépen búcsút is intett, így csak az after-állapotot mutathatom meg:

És ezután vár rám még a festés :)
                                           FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM ASK.FM


6 megjegyzés

 1. a szőkés dauerról képet kérek!!! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked már az agyadba vésődött! :D Tudtam, hogy nem hagyhatod szó nélkül :D

   Törlés
 2. arra én is kíváncsi lennék. nem tudlak elképzelni így a képek alapján szőkén. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. rémálmaid lennének! :D Egyszer talán vágok majd egy montázst, elég szép fejeket tudtam alkotni, de azt hiszem végre letisztult a style és megtaláltam, ami igazán jól passzol hozzám :D

   Törlés
 3. Ez egyszerűen király. :) Szőkén én se tudlak elképzelni, bár lehet mert vörösen ismertelek meg 2011-es GT-ben. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ott már erősen vörös napjaimat éltem, "milyen volt szőkeségem, nem tudom már" :D Jobb is... Viszont így meg nem tudom, hogy ki vagy :)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.