COFFEETIME - EXTRA

Az elmúlt másfél hetem arról szólt, hogy „hazaérek”. Ilyenkor általában agyilag is nehezen talál haza az ember, de ebben az esetben én agyilag már előrébb jártam. Érdekes volt úgy találkozni, hogy nem csak hogy jó régen nem láttam embereket, de most még több ideig nem fogom őket.
Úgy vasárnap estére kaptam kisebb sokkot, mikor is mindenki rádöbbent, hogy megyek, ezért látni akarnak, továbbá, hogy TÉNYLEG MINDJÁRT MEGYEK, ezért még baromi sok dolgot kéne csinálni. Szerencsére minden elintéződött, ma még el kell mennem beszerezni egy pulmonológiai igazolást (aka tüdőszűrő papír), és marad hátra még pár találkozó, pakolás (grrrr), meg mondjuk egy kis pénzváltás vagy hasonló finomságok.

A posztokat már írom, már ami az én motivációmat illeti Oroszországról, és a procedúrát is papírra vetem, amiket szombattól posztolok majd :)

Nagyon régen volt már CoffeeTime-os poszt, és most egy naaaaaagy gyűjtő-posztra gondoltam. Semmi értékelés, javarészt már mindegyik helyen voltam és próbáltam már ki a kávékat. Élménybeszámoló, kivel mi van, és végre voltak olyan találkozások (amikről már írtam), de úgy kellemesen helyreráztak, feldobtak, felnyitották a szememet. Elég vicces, de ugyebár már szinte mindenki tud a kávézási mániámról, de elfelejtik, hogy nem csak a kávé vonz annyira, hogy betérjek valahova szürcsölni, hanem pont a barátaim társasága az, ami kerekké teszi a történetet. Relax, chill, jó társaság és kávé, de ennek együtt kell történnie!
Így most csak a kávékról hoztam képeket, mert egyszerűen SZÉPEK :D Nem tudom kifejezni miért, de jól néznek ki, új hobbi: kávéfotózás :) Valamint itt sem hazudtolom meg magamat, nem volt km-hiányom az elmúlt napokban...extra jegeskávé - Íródeák Kávé- és Teaház, Veszprém
Bécsi kávé - Mignon kávézó, Veszprém
Al-Jaziar jeges narancs-karamella - Frei kávézó, Székesfehérvár
home made tejeskávé - Tapolca

Tejeskávé tejszínhabbal - Daiquiri kávéház és bár, Veszprém
Kurva nagy tejeskávé - Fecske presszó, GyőrLatte macchiato - Lipóti pékség, VeszprémLatte macchiato & caffe latte - SemiramiS kávézó, Győr
caffe latte - SemiramiS kávézó, Győr

SemiramiS kávézó, Győr - nem hazudtak :)
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.