Benidorm, Alicante, Spanyolország

VKP - HOROSZKÓP

Szánom-bánom, de hetek óta hanyagoltam a VKP-s posztokat. Egyrészt valahogy mindig hülyén jött ki a lépés, másrészt mire eszembe jutott addigra már szerda volt (mint most is mondjuk :D), vagy szimplán nem volt ihletem. Na nem mondom, hogy most aztán egy iszonyat faszán összerakott bejegyzés lesz, de még egy szín a palettából velem kapcsolatban :)Tehát a mai VKP témája a HOROSZKÓP, amit valahol ott kéne kezdeni, hogy mikor is születtem. Nos háááááát abban a szerencsében van részem, hogy karácsonykor is simán partizhatok a bejglikkel és halászlével, ugyanis 24-ére hozott a gólya decemberben (igen, hallom most a sajnálkozó sóhajokat, hogy de rossz neked, mert nem tudsz bulizni, meg egybe kapod az ajándékot… Hát borzalmas érzés, napokat bőgők általában. Ja nem. Majd tartok félszülinapot nyáron :D).
Ennek megfelelően BAK a horoszkópom, ami igazából illik is rám, meg nem is. A bak alap tulajdonságai, mint a konzervatív megjelenés, földhöz ragadtság, nem teljesen mutatják be a valódi énemet :) Bár a földhöz ragadt jelző talán a realista szemléletmódomban jelenik meg. Pozitívnak tartom magam, de ugyanakkor földhöz ragadtan (egy jó Bakhoz mérten) realistán nézem a dolgokat, és még így is lehet bukta ;) Nem is nagyon szoktam csak a Bak horoszkópot olvasni (mert általában elolvasom), hanem előveszem az aszcendensemet, ami a Skorpió. Nos erről annyit tudok mondani, hogy idegesítő, sőt sokan utálják a Skorpiókat szeszélyességük miatt. Na most erre mit mondjak?
Sok minden van a horoszkópban, ami lehet, hogy tényleg igaz, alapdolgok az alapviselkedésünkben, de vannak helyzetek amikor nem. Sokan szerintem úgy vannak, hogyha kedvező leírást kapnak a hétre, akkor elhiszik kábé még 2 percig az elolvasás után, aztán könyörgöm, ki emlékszik rá?!
Vagy mikor visszaolvasok véletlenül 1-1 leírást, aztán próbálom ráhúzni a múlt eseményeire :D Szánalmas próbálkozások, bár nem mondom, hogy nem jó dolog a horoszkóp :)

A bejegyzés margójára pedig annyit, hogy a kínai horoszkópom szerint KECSKE vagyok… Nos Bak-kecske egy jó párosítás, néha úgy is érzem magam :Dupdate: megírtam a posztot, erre a cím nem is horoszkóp, hanem csillagjegy volt, de már mindegy, máskor felteszem a szemüvegemet :D


2 megjegyzés

 1. szűz-mérleg
  aszcendens: oroszlán
  kínai : kígyó.

  szerinted:D a skorpió a bakkal elég erős személyiségre utal !
  amúgy, nekem nem szokásom horoszkópokat olvasni meg eféléket, én inkább abban hiszek hogy az emberek maguk mutatják meg, hogy egy-egy jegy szülöttje milyen is valójában. ha figyeled őket, előbb-utóbb rájössz, hogy ő milyen csillagjegyű is. ez olyan, megtanít az emberismeretre. vagymi, nem tudok fogalmazni, szóval megyek vissza olvasni:D
  sziiia!

  - cands -

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. totálisan igazad van! Vannak azért alaptulajdonságok, amik szerintem igazak a horoszkópok szerint, de annyi szituációba kerülünk, kábé minden egyes alkalommal máshogy reagálunk :)

   Hát erős személyiség az tuti, szívok is néha miatta :D

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.