SUNDAY - CHiLLDAY

Kerek egy hónap. Mintha csak tegnap jöttem volna. Elég szép EKG-vonalat látok magam előtt, ha visszanézek erre az egy hónapra. Eddig mintha csak bolyongtam volna, most viszont már kezd kivilágosodni, hogy lassan tényleg ennek is vége. Lesz az életemben valahol 2 hónapnyi spanyol életérzés, ami erősen hajaz egy képzeletbeli napsütötte angol partyvároshoz.
Na persze nem most, mert az angolokat kábé halászni kell. Sajnos a hálóm nem ér el az Atlanti-óceánhoz, szóval elég csekély számmal akadnak a horogra mostanság. Mindegy, hagyjuk is a melót. Még zárószóként annyit, hogy a forróság miatt VÉÉÉÉGRE csak késő délután kell levonszolni magamat a bárokba/éttermekbe, remélem a fotoszintetizáláson és hőleadáson kívül Eladás is lesz. Ez a hét volt a holtpont.

A szabadnapokat leszámítva kábé még sehol sem voltam, NA DE MAJD MOST! Hiányolom a napközbeni időt, de most majd tekergek, ha máshova nem is, legalább a partra. Fekaságom már egészen kellemes, kár, hogy csak a karjaimon és a lábam alsóbb részén :D Szóval ezen változtatni kell! Pláne, ha végre meg lesz a kamerám, amit Papci küldött a messzi, de most már hőségriasztásokkal teli Hungrijjából. Előveszem nemlétező operatőri tudásomat, aztán készítek pár mini-filmet :) Előre nem ígérek semmit, ez amolyan szórakoztatás céljából, meg aztán ki tudja mennyire jövök ebbe bele :)

Ha már mínusz egy hónap, és picit restart-feeling van, akkor itt volt az idő, hogy Ariel megújítsa hajkoronáját. Tettük volna mindezt a 14. emeleti lakás teraszán. Festék összekever, hagydaf@szba-póló felvéve, kesztyű, csatok készen. Aztán egyszer csak filmbeli jelenetként egy laza kis „szellő” a festékbödön fél tartalmát a papucsomra és lábamra helyezte, hogy aztán kellemes kurvaanyázások közepette konstatáljam, hogy most már tényleg kell vennem egy új pacskert. R.I.P. adidas pacsker :(

De annyi boldogságom van mára, hogy visszakaptam cseresznyevörös hajam gyönyörű fényességét, és mára elég is volt a nyáladzásból.

Ami szép történés lehet ebben a pár napban, az az, hogy találkoztam Nikollal :) Még fiatalkoromban (hahaha) taekwondoztunk hol együtt, hol külön, mindenesetre ha belegondolok már 10 éve ismerem :O Apukája lakik nem messze Benidormtól (micsoda véletlenek jajjjjj :D), így aztán a pénteki nembulizás miatt tudtunk elmenni szombaton egy kicsit piacozni. Mondjuk semmit sem vettem, de legalább tudtunk egyet dumálni, inni 1-2 jégkását, megnézni az egyeurós dolgokat, megnézni a sokeurós hamisítványokt, az otthon degeneráltnak titulált ogre-gyümölcsöket és minden mást, amit egy piacon láthatunk.
Készült egy közös kép is, de csak mutatóba :DNem tudom mennyi érdeklődés lenne napi nyúlf@sznyi bejegyzésekre :) Régebben naponta írtam a webnaplóimat, néha megeredt a pötyögés, néha meg lehet, hogy csak f@szságokat írogattam… Lehet, hogy meg kéne interjúztatnom Benneteket, hogy miről olvasnátok még többet. Na, erre még kitalálok valamit :)


* * *


NEWS!

Épp pont most lopta el a WizzAir a fél életemet, de ezennel meg van a jegyem hazafelé:

ALICANTE - BUDAPEST 08/16. 20.20 És a poszt végén pedig énekeljük el közösen a Szózatot Happy Birthday című dalt, ugyanis drága pici öcsikém kereken 10 éves :)

                                           FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | ASK.FM


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.