RANDOM...AGAIN

Sziasztok! :)

Néha elgondolkodom, hogy kéne írnom mondjuk mindennap, de mondjuk az már lehet, hogy unalmas lenne. Tengerpartos képeket is tudnék feltenni, de mindennap kábé ugyanazt. Kávé? Hagyjukmár, vénásan kéne tolnom magamba... Foodporn aka kulináris köcsögösködés? Hát őőőő amennyiben a dinnye az, akkor oké.A napok telnek, már megint túl vagyok egy héten, már több, mint két hete vagyok itt! Fél hónapja, wáóóó! Eközben még mindig annyit alszom, mint egy óriásbébi, Vera barátnőm szerint az otthoni stressz itt vezetődik le: pótlom a kimaradt alvásórákat. És még mindig nem úsztam a tengerben, de majd ma megyek a meló első része után (már ha nem fárasztanak le annyira).

Azért lett RANDOM a cím ismét, mert összefüggő sztorikat nem tudok adni. Volt a srác, akinek a haverjai odahívtak, hogy „nézd már, és csinálj képeket”. Szóval fogta magát nekiállt vetkőzni, meg sem állt a pucér állomásig, én meg kattogtam párat, mire a haverja felkapta a cuccait és elfutott vele a beachre… ITT találtok képet róla :)


Aztán egy másik este - ami épp egy szimpla csütörtökre esett – is szintén dolgoztam, amikor is meg volt a szokásos rövidezés (persze nem nekem!), csináltam képet a srácokról, erre fel a #STAG abban a kivételes helyzetet élvezhette az este folyamán, hogy dákóként szaladgálhatott a városban. Aki követ Instagramon, az már láthatta is:Megkaptam a heti rózsámat, tényleg el kéne kezdenem vésni a darabszámot, 4 rózsánál tartok váhááá! Az már egy kapcsolatban is legalább 1 év, itt meg 2 hét alatt meg volt :D

Végre valahára főztem, ugyanis a csirke kezdett rám rohadni. Semmi extra, csak le kéne szoknom a sült krumpliról, meg a kóláról. Hja, az alkoholos mámorban úszás napi szintű! Hiába fogadja meg az ember, hogy nem költ rá… Akkor jön ingyen, mindenki imád, mindenki szeret, gyerünk igyál… De hát az élet nem kívánságműsor :DTegnap a nagy nemhajtásban, mikor is mindenki másnaposságát próbálta elűzni az egyik bárban, hát végre én is megkóstoltam az ottani kaját, ami nagyon fincsii!! És persze kihagyhatatlan volt az angolok „hungra hungarian” poénja. Háháháhá.Közben magunk mögött hagytunk egy július negyedikét, amit persze már előre kitervelve az USA-s szettemben töltöttem, amiből persze rögtön mindenki arra asszociált, hogy az óceántúlpartról jöttem, sőőőt valaki szerint amerikai akcentusom van! Na ez jól esett a lelkemnek :)
Az egyik bárban dolgozó sráccal, Antonioval készült a kép :) Ő az egyik fő alkohol-dílerem, már tudja, hogy imádom a Kopparberget, így kérés nélkül kapom, áááá! :DTegnap este egy másik helyről való sráccal mentem el bulizni a parton elég híresnek mondható Penelopé clubba. Azért volt szerencsés választás, ugyanis az egyik lakótársam ott dolgozik, mint táncosfiú. Nos meg is érkeztünk, rögtön kiszúrtam magamnak a táncosfiút, mentem köszönni. Azt a nézést, amit a mellettem álló hölgykoszorú villantott, mikor Bernard megörült nekem, megölelt stb… HÁÁÁÁT! :DKészült néhány kép, botrányos minőségben, de hátha kihámozható a hely szépsége, nagysága :)


Justinnal :)

Amúgy jó kis este volt, vízipipázni is lehetett, így az sem maradt ki :)

És a legdurvább, hogy fittebb vagyok, mint 12 óra alvás után. Ki érti ezt?! :D Mára ennyi lettem volna, remélem élvezetes volt olvasni. Túró rudit lehet küldeni! Köszipuszi :*


                                        FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | ASK.FM


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.