KÉRDŐÍV

Ma már második napja kell csak estére mennem, egészen üdítő érzés, hogy végre több időm van, és nem gyulladok meg :D Ennek örömére tegnap megünnepeltem az új felállást egy oreós fagyival Mekdonálcc-módra (itt balra). Volt is ember rendesen a parton, szerencsére a hétvége meló szempontjából egészen felfelé ívelőre sikeredett! :) Viszont a mai poszt apropója nem a bekezdés…Eddig nem nagyon meséltem magáról az itteni életről, amolyan praktikus dolgokról, mindennapi semmiségekről, ami otthon semmiség, de mondjuk lehet, hogy sokan nem jutnak el Spanyolországba. Én sem gondoltam volna mondjuk május végén, hogy itt kötök ki :) Ami viszont egészen hétköznapi otthon, az a dolog érdekes lehet számunkra egy másik országban.

Nos ennyi szócséplés után, elmesélhetem, hogy mekkora király mobilhálózatnak lehetek a tagja :D Ugyebár a magyar számommal eléggé szívás lett volna a telefonálgatás, az elején pedig a net hiánya miatt jött jól az a sok percnyi beszélés. Tehát az első héten megvettem az új SIM-kártyát, méghozzá a LEBARA társaságnál, ami csupán 10 euró, viszont kapunk 400 percet ajándékba, amit kábé 20 országba (köztük Magyarország, sőt az USA is ott van) való hívást teszi ingyenessé abban a 400 percben.
Ha utána számolok, akkor ez majdnem 7 óra, amit én sikeresen le is pofáztam 3 hét alatt :D A poén az, hogy ezt a 400 percet havi egyszer lehet csak igénybe venni, szóval meg kell várnom, míg lejár ez a hónap… Na már most ez eléggé szívszorító, ugyanis 3 napja nem tudok beszélni, így ma muszáj volt elmennem feltölteni. „A” verzióként vehettem volna új kártyát 10 euróért, de akkor úszik a netem a régi kártyán. Volt szerencsére „B”-verzió, 5 euróért 120 perc… És a világ újból egyensúlyra talált! :)

További örömhír, hogy megérkezett a videóm és lényegében „ennek örömére” dobtam össze egy kérdőívet a bloghoz kapcsolódóan. Nektek 3 perc, nekem viszont nagy segítség :)

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.