Szösszenetek

Utolsó fagyizás, utolsó kávé, dejóhogyújralátlak-találkozó, utolsó buli ... Íme néhány random kép az elmúlt másfél hétből, mert most már tényleg indulok...
Stílusosan jegeskávé mellett lelkibazdmegoltam Luvnyámmal... Szimpla tejeskávé, jégkockák, és 2 gombóc csokifagyi, yummy!
Igen, mindig kávéval búcsúzom! :D Cukormentes karamella sziruppal készült jegeskávé, grrr

A nyár első és utolsó bulija a magyar tenger partján
Nyári hűsítő alkoholizálás: Aperol spritz


A képek többsége megtalálható az Instagramon, @natussshka néven megtaláltok :)

* * *És már megint búcsúzkodom. Vagy is számomra ez már "végre"-érzéssel vegyül. Történt, ami történt, de aki ismer az tudja, hogy nem bírok a seggemen maradni. Hát ez ismét megtörtént, olyannyira, hogy már a bőröndöm mellett ülök és számlálom az órákat az indulásig. Eléggé vegyes érzelmek, nem épp így terveztem a dolgokat, de valamiért így alakult, de holnap végre repülőn leszek. No nem az óceántúlra, de nincs okom panaszkodni ;)

A blog végre azon az úton fog haladni reményeim szerint, amiért anno januárban indítottam: kultúrsokk-levezetésére, élménymegosztásra, világfelfedezésre :) Tartsatok velem! kép forrása: Pinterest
4 megjegyzés

  1. A lotty az aperol spritz szodaval vagy feherborral vagy proseccoval. De hova meeesz?! :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oh kösziii!!! Javítom a megnevezést :) A hova az még titok... De holnap hajnalban kiderül :)) Eléggé messze ahhoz, hogy kiszakadjak innen :)

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.