Relax baby, relax!

"Lazy"-kávé
Van tőlem nem messze egy étterem/bár, onnan szoktam netezni a laptoppal. Isteni a cappuccino, ugye bár valamilyen okkal be kell térnem! :) És most bőven van mit pótolnom, azt hittem, hogy belefér tegnap egy kis blogolás, de helyette sok-sok karaktert kaptok :D
Nos a vasárnap elég kaotikus volt. A napomat a Lazyben indítottam (az előző posztot onnan lőttem), aztán nekiálltunk a melónak.

Nem nagyon akart összejönni, végül már egyedül mentem pár helyre, aztán fél 6 fele feladtam. Pedig az egy bácsikától még virágot is kaptam! :D De ez sem segített … Saját magamon is meglepődöm, ez a hisztis picsa nem én vagyok! Szóval hazamentem, igazság szerint baromira boldoggá tett a tudat, hogy van rajtam napszemüveg, már ha értitek mire gondolok…

Nem tudom mi ez a langyiság részemről, bár még mindig azt mondom, hogy első napok, a JÓ alvást is csak hallomásból ismerem, továbbá a nyelvtudásom (vagy is leginkább annak hiánya) miatt érzett lelkibazdmeg kombinációja juttatott el oda, ahol most vagyok.

Egyáltalán nem éreztem a csít, igazából egy itteni életvitelt kell belevinnem az életembe, mert még bevásárolni sem voltam rendesen, futni sem, netem sincs (brühüüüü, nagy probléma!), de mindenen dolgozom :)
Este még elmentünk fagyizni Noémivel, kutyáztunk, sétáltunk a parton, majd felmentünk egy barátnőjéhez. Na onnan aztán van ám kilátás! A dimbes-dombos részeken rengeteg a magas ház, belátni az egész várost. Nem egy jó minőségű kép, de valami ilyesmiről beszélek:
Utána egyedül mentem haza, de szerencsére hazataláltam :)

* * *

A posztot hétfő este kezdtem el írni, azóta 1-2 dolog változott, szóóóóval ma már szerdát írunk :) Hétfőn reggel a rendőrségen indítottunk, Tomival mentünk megcsináltatni a papíromat, lényegében az itteni legális dolgozgatás és létezés érdekében. Ezek után még belefért egy kis kávézás a szomszédban, egy kis lelkituning, aztán a délutáni holland meccsre spanolva magamat korábban lementem a partra. Muszáj volt beszereznem egy rikító narancs pólót, de nagyon jól tettem, mert ha a 180 centimmel és vörös hajammal nem tűntem volna ki eléggé, akkor ezzel a rikító cuccal mindent vittem! Mindenesetre egyre jobban ment, bár még mindig nem értem el a minimum képmennyiséget, de még mindig elég kevesen vannak. Hét eleje, turnus eleje, várom már a nagy hullámot. Bejártam minden helyet, végül egy srác meginvitált a vacsijára, így megkóstolhattam valami csirkés tésztát.Irány haza, közben vártam egy csaszj hívását, aki társaság nélkül tengődött aznap este és valami beach-partyra akart elvinni. Az estét végülis nem vele töltöttem, hanem Danival. A sztori ott kezdődött, hogy tudomást szerzett az én kis lelkibazdmegolásomról (köszi Noncsi! ;)), és kaptam egy kis levelet a számával. Felajánlotta, hogy kedden (ami neki is, nekem is day off), körbevisz a városban. Ledumáltuk, hogy majd akkor reggel felhív, végül 11-kor felhívott, hogy megihatnánk egy italt…

Amúgy eszméletlen nagy arc, és meglepő módon feka (háháhá, aki ismer, az ne vigyorogjon annyira! :D). A legjobb, hogy hip hopozik, és amúgy producernek készül, rengeteg cuccolt bevásárolt, na de erről majd később. Elmentünk a híres - de inkább hírhedt-  English Square-re (emlékeim szerint így hívják), és bár hétfőn lévén nem volt dugig tele, de így legalább sérülések nélkül megúsztuk a nagy táncolást! Azt hiszem itt nem kell ecsetelnem milyen jó ennyi őrült, részeg ember között valaki olyannal táncolni, aki tényleg TÁNCOLNI akar :D Ezek után az estét egy bárban folytattuk.
A következő részt 18 éven aluliaknak nem nagyon ajánlom, remélem a 9 éves öcsém nem olvassa! :D Szóval Benidormban van egy híres hölgyike, Sticky Vicky, aki már nem műveli, de a lánya átvette a stafétabotot és ő adja elő a produkciót. A produkció pedig nem más, mint a punciból elővarázsolás!!!
Igen, jól olvastátok … Egy kis akrobatikus hajladozás után előkerül 10 méternyi sálanyag, éles pengék, 5 perc után már üveges Coke-t bontott a hölgyemény (csak és kizárólag a puncijával!!). 

[Van róla egy kis videóm, amennyiben igényt tartotok rá, ne felejtsétek jelezni valamiféleképp! :) A képek sajnos nem lettek jók...]

Ennyi sokk után lesétáltunk még a partra, a víz elég hideg volt, így csak lábbal mártóztam meg (majd valamikor úszom is egyet végre). Bejártuk majdnem a fél várost, sikerült KFC-ben kikötni amolyan alkohol-felszívó vacsira, hogy aztán 3 óra alvás után hulla fáradtan vessük bele magunkat a napba. Elég sok idő kellett, mire annyira magamhoz tértem, hogy legalább elindulni tudjak, végül Dani csoda-ebédje segített! :D 
Meg kellett emészteni a tegnapi produkciót, de ezután végre kezdődhetett a nap. VÉGRE voltam bevásárolni, így könnyebb volt, hogy valaki hozta a cuccaimat :D Azt ugyanis még nem említettem, de vizet nem nagyon iszunk a csapból, így az 5-8 literes vizek eléggé elterjedtek a forgalomban, továbbá mivel még semmilyen kajám nem volt, így vettem néhány jóságot.
Elbuszoztunk az óvárosi részbe. A buszokkal semmi probléma, egy jegy 1.2-1.5 euró között van (attól függ, mire szállsz), mondjuk az SZTK-ra emlékeztető ülések nem lettek a kedvenceim. Én kis naiv azt hittem, hogy az óvárosi részben majd lesz mit nézni, tudjátok egy kis történelem, vagy valami finomság, DE NEM! Ehelyett sok-sok bolt kevesebb turista, egész jó áron vannak cuccok,  majd elnézek még errefelé :)
Viszont megtaláltam a helyi magyar vendéglőt, és mit hirdetnek nagyon? Természetesen a gulyáslevest:
A nagy városnézésbe természetesen bele kellett férnie egy kávénak is, továbbá fagyiztam is, bár semmi eltérés az itteni és mondjuk a mekis fagyi között. Dani sörözik, én kávézom! :)


Ezután felugrottunk Dani haverjaihoz, amúgy Dani nigériai születésű, de 2 éves korától az USA-ban élt (tehát megértem, amit mond :D). Amúgy nagy könnyebbség a sok dilis angol között, hogy végre valakit megértek normálisan, nem érzem ufók között magam. Ezt mondjuk már nem mondhattam el a haverjainál, akik a nigér helyi nyelvet tolták (gondolom én), szóval csak ültem és néztem ki a fejemből, bár 3 óra alvás után már Danit is nehéz volt megértenem :D Ismételt buszozás következett egy kameratartó állvánnyal, ami méginkább feldobta a párosunkat, ugyanis itt is kábé annyira érdekes egy feka, mint mondjuk otthon, most még egy kamera-tartó állvánnyal egyenesen hollywoodinak éreztük magunkat :D


És bár viszonylag korán hazaértem, semmi erőm nem volt, 9 után már aludtam is… Ma is voltam melózni, de úgy néz ki, hogy a nyelvi problémák már a magyarban is megmutatkoznak, mert totál félreértettem a dolgokat, és délután elzúztam... Báááááá, hülyének érzem magam... Ehelyett elzúztam cheese caket enni... Aztán vacsizni Danihoz, végre hal, yummy!! Nem panaszkodom, éhen halni nem fogok! :D
A telefonommal még mindig semmi, ma ötször rohangáltam, de még mindig nincs kikódolva. Na de majd lesz valahogy... Mañana, ahogy a spanyolok mondanák!


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.