NEW BLOG DESIGN

Végre végeztem, nem mondom, hogy egyszerű menet volt a majdnem nulla infó tudásommal, de végre úgy néz ki a blog, ahogy én akarom, és nem holmi sémára húzom rá. Hogy őszinte legyek már hónapok(!) óta gondolkodtam a blogújításon, rengeteg témát letöltöttem, próbálgattam, de egyik sem volt az igazi.

Megfogalmazni sem tudtam, hogy miért nem tetszik az egyik, vagy miért nem tetszik a régi, csak szimplán nem volt hozzám illő. Szeretem a letisztult dolgokat (persze a saját átlátható káoszom mellett is), és végre valahára rájöttem, hogy miért nem tetszett az előző téma.


A nagy válasz pedig csupán annyi, hogy ez egy személyes blog, nem pedig egy egyszemélyes magazin. Nem írok feltétlenül önálló cikkeket, néha jön csak rám, hogy tippeket gyűjtsek össze, nem tesztelek javarészt semmit, szóval felesleges magazinjelleggel léteznem.
Másrészt pedig hiába próbálom 1-1 címke alá bezsúfolni az adott posztot, sosem jön össze, és most már nem is akarom az összes menüben megjelent címkére ráhúzni, hanem szimplán ahogy esik úgy puffan alapon. Nem úgy akarom megírni a körülöttem levő történéseket, mintha újságíró lennék, vagy valami hasonló. Ahogy jön, úgy jön, inkább amolyan naplószerűség, no meg persze az utókornak is jó, ha meglesz :)

Harmadrészt pedig megint el kell engednem valamit, és ezt tabula rasa módon a legkönnyebb megtenni. Friss és nyárias színek, képek, amiknek persze lesz jelentőségük, hamarosan dobbantok, de ez még maradjon titok :)
Remélem Nektek is tetszik a változás és még könnyebben áttekinthető a blog. Sok változtatás alapjáraton nem lett, mindenféle plusz dolog a jobb oldalon, legalul a címkefelhő, a navigációs menüben pedig a legfontosabbak. És legyetek rám büszkék, mert 2 napig szenvedtem! :D De megérte! :)

[félzárójelben megjegyezném, hogy elmentettem mindenféle szarságot a blog szerkesztése közben, így már majdnemhozzáértőként (haha) bárkinek segítek mindenféle social media iconokkal, scroll to top-buttonokkal, vagy bármi finomsággal :)]


Zárásként pedig annyit, hogy ez egy jubileumi 150. poszt, tökéletes alkalom volt a vérfrissítésre! A visszaszámlálás ismét elkezdődött! :)képek forrása: PinterestMegjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.