Kávéból sosem elég 14/48-49

Az elmúlt időszakban eléggé kevés CoffeeTime-os poszt született, persze ez nem azt jelenti, hogy nem jártam volna el kávézni, de általában mindig megszokott finomságokat ittam és amolyan lelkibazdmegolós-kibeszélős kávézokat ejtettem meg.
Ma viszont voltam új helyen és be kell valljam, meglepően sokan térnek/tértek vissza „régről”, ha csak egy kávéra is, de újra találkoztunk. Volt, hogy ráéreztem – és aztán annyira meg sem lepődtem a találkozáson, volt előre lebeszélt, vagy sok ideig húzódó, de még mindig hiszem, hogy mindennek van oka.
Sok újratalálkozós volt, és megint sok búcsúzós… Igen-igen settenkedem valamiben, és még mindig csak annyit mondok, hogy várom már a pénteket!! :)

Helyszín 1: Szalon kávézó, Veszprém
Időpont: 2014. június 17. délután 4 óra
Kivel: Vera
Mit: cappuccino

Coffee

Ezt a helyet most támadtam be először, és végre egy olyan beülős hely, aminek van hangulata! Nem az a dizájnos valami, hanem ebben ott vannak a régiségek (egy antikvárium volt előtte), érzed a levegőben a súlyos éveket, lekapnál a polcról egy könyvet és egy finom kávé mellett elkortyolnád. Az itallap nem hosszú, viszont a választott cappuccino isteni! Először is (nőiességemet kifejezve) odabaszós! Pedig ahogy aképeken láthatjátok még tejszínhab sem volt rajta! :) Viszont nagyon finom, és az az oldschool-ság a csészén is visszaköszönt.
10/10


* * *

Helyszín 2: Marica Cafe, Bar & Restaurant, Veszprém7
Időpont: 2014. június 17. este 8 óra
Kikkel: Andi, Adri, Barbi
Mit: moccachino

Coffee

Nem ittunk egyféle kávét mind a négyen, de az arckifejezésünk nem éppen a felső pontokat megcélzó grimaszokkal volt teli… Bahhhh… Az én moccachinom úgy ahogy volt báh. A tejszínhab érdekes mellékízű, a kávé alján található csokiszirup sem volt az igazi.
2/10

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.