#digitaldivashungary

Miért jön ilyen későn a poszt? Nos, ahogy  Ördög Nóri is említette az előadásában, mindenkinek meg van a saját ideje, amikor le tud ülni és csak úgy írni. Hiába volt ott a mai napom, egyszerűen estére áll össze annyira minden, hogy írni tudjak. Most például az Avon-Cosmopolitan: Digital Divas Blogger Konferenciáról.

Életem első ilyesfajta blogger-eseménye, örülök, hogy részt vehettem rajta, ugyanis nagyon színvonalas, érdekes előadások, beszélgetésekkel volt tele. Többek között megtudhattuk, hogy nagyjából mi kell ahhoz, hogy a blogunk a Google első találata(i) közt legyen - például egészen meglepődtem, hogy a posztok tagolása, valamint az egyedi képek is dobhatnak ezen – továbbá volt szó a bloggerek közti kapcsolatokról, trollokról, inspirációgyűjtésről.

A konferencia végén kiosztották a Digital Divas Awards-ot, gratulálok a nyerteseknek:

Rising Star kategória: 11 Ground
Best in Beauty kategória: Krémmánia
Best in Fashion & Trend kategória: Pumpkin Paradise
Blog Design kategória: Urban:Eve
Közönségdíj:  Essthy Smink

Zárásként pedig Farkas Lívia (Urban:Eve) mondatával zárnék, ami a vele folytatott kerekasztal beszélgetésen hangzott el és ami számomra az egész blogger-konferenciát, bloggerséget, blogírást leírja:


„Ha mindenki magát adja, nincsen konkurencia!”

MERT a kávé FONTOS! :)Randomságok

  • 5-kor is megérte felkelni!
  • jó volt megismerni Suz’n-t, aki a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége facebook csoportnak az alapítója és egészen nagyszerűen fogja össze a hazai bloggerek növekvő táborát
  • szintén öröm volt megismerni Enikőt is, akivel Amerika-imádatunk (és a USA-zászlós telefontokom) hozott össze – és már tudtunk előre egymásról a fent említett csoportból, oh, kicsi a világ
  • Lilu, a konferencia háziasszonya jóval magasabb, mint ahogy hittem! :)
  • eszméletlen ízkavalkád az ebédnél
  • életem legfinomabb csokitortája!
  • goodies from Avon: az Avon plump pout szájfénye, ami AngelineJolie-s ajkakat ad! :)

Remélem a jövőben is lesz hasonló megmozdulás a bloggerek részére, ugyanis ahogy a #digitaldivashungary hashtag-eket láttam, mindenki élvezte a programot! :)

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.