Győr, Magyarország

VKP - Bűnös élvezetekÓh igen, az előző VKP-s témát sajnos kihagytam, valahogy el is felejtődött, másrészt túl sok minden történt (és akkor ihletem sem volt emlékeim szerint)…  De most itt vagyok, hogy írjak egy kis szösszenetet a bűnös élvezetkről…


forrás: Google

Nos mi az első, ami eszünkbe jut? Nekem elsőként a hét fő bűn, ami azt hiszem elég szépen lefedi a fenti címet. Bár a hétköznapi „bűnöztem” egy picit, az mindig kajálás címszó alatt történik. Gondolom érdekes pszichológiai tanulmányok lehetnek arról, hogy miért éppen kajával jutalmazzuk magunkat, utána pedig kétes érzésekkel ülünk egyre feszesebb ruhánkban, kisírt szemekkel valahol a nappali közepén egy százas zsepi mellett.
Nos én ezt a kört ki szoktam hagyni, persze nem a „bűnözésre” gondoltam. Az életet is úgy élem, hogy 100%-osan. Ha bűnözünk, akkor használjuk ám ki! Szóval próbálom úgy tartogatni a csalós napokat, hogy akkor aztán mindent :D Próbálok nem túlzásokba esni, de nehéz.

forrás: Pinterest
De ha egyszer már tényleg bűnözünk, akkor adjuk meg a módját. Élvezzük ki, ha már élvezetekről van szó. Élvezzük ki a finom fagyit, csokit, vagy popcorn a film mellett. Ezzel ugyebár csak magunknak véthetünk… Mert aztán vannak olyan élvezetek, amiket mással csinálunk, és lehet hogy egy harmadik kárára… Nos itt elengedem a kezeteket, szárnyaljon a fantázia ;)

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.