Rendhagyó CoffeeTime - dupla élvezet! 14/39-40

Rendhagyó CoffeeTime-poszt! 

Csak azért lesz rendhagyó, mert 2 kávézást is egy posztban sűrítek, és lehetséges, hogy a következő napokban ez elő fog fordulni :)

Elkezdődtek a búcsúzkodós kávézások, amikor az élet nagy dolgait vitatjuk meg, vagy éppen az elmúlt hetek, hónapok történéseit. Felelevenítjük a kellemes emlékeket, sok szerencsét kívánunk egymásnak a következő hónapokhoz.

Én sosem éreztem úgy, hogy másik korban élnék, nekem tökéletesen megfelel a „mai”. Örülök, hogy a 21. században létezhetnek kontinenseken átívelő barátságok, amik létezését sem 50, sem 7000 km nem gátolhatja meg.

Örülök, hogy tudunk majd skype-zni, és van olyan akinek a 7 órás időeltolódás sem fog problémát okozni. Örülök, ha van kinek hiányozzak, mert ez azt jelenti, hogy van, akinek fontos voltam/vagyok és hazavárnak :)

Sosincs bennem egy olyan elbúcsúzási szertartás, amit 2 csomag papírzsepivel élnék túl, és sosem érzem elválásnak sem. Van akivel eddig sem találkoztam sűrűbben, mégis többet tud rólam, mint akivel napi kapcsolatban vagyok. Földrajzilag eltávolodom az eddigi megszokott kis világomtól, de ugyanúgy ott leszek mindenhol :) Ezek a búcsúkávézások sem igazi búcsúk… Jövőre jövök, sőt még nyár végén is pár napra. Nem véresen komoly - sosem látjuk egymást beszélgetések. Mindenesetre ezek száma most megsokszorozódik a következő pár napban! Imádok mindenkit, és köszönöm azoknak, akik kávéztak velem! :)

* * *


Helyszín 1: Marica kávézó, Veszprém
Időpont: 2014.05.03 délután fél 2
Kivel: Mahrcsi
Mit: Marica kávé

Coffee

Hmm… Nem semmi kávé, leírás szerint eszpresszó habosított tejjel, tejszínhabbal, csoki és karamell öntettel. Annyi rémlik, hogy a tejszínhab itt sem nyerte el a 10 pontot, és a karamell ízével is voltak fenntartásaim. A csokiöntet a kávé alján volt, felkeverve elég kesernyés íze volt, épphogy nem kellett hozzá cukor.

7/10
Mahrcsi búcsúajándékaként pizzalepényt ettünk, ami akkor és ott nagyon jól esett! Olyan régen ettem már pizzát, hogy elég rendesen folyt a nyálam. És most is :D
* * *
Helyszín 2: McCafé, Veszprém
Időpont: 2014.05.03 délután fél 5
Kivel: Nóri
Mit: White moccha


Coffee

Annyit még hozzáfűznék, hogy előtte szép vihar támadt, így mindenképpen forró kávéra fájt a fogam… És a White moccha hozta is a McCafé minőségéhez méltó ízvilágot. Tejszínhabja az egyik legfinomabb a már kóstolt tejszínhabok között. Amit még nagyon szeretek a McCafés kávékban, hogy a szirupok kellemesen édesítik a kávét, így nem szükséges további édesítő. Ennek a kávénak pedig lágy, kissé már shake-szerű állaga volt, pont ezért imádom! Olyan feelingje van, amikor jó nagy viharok idején ül otthon az ember és pudingot eszik.

10/10

A bal oldali a white moccha :)


Sztoriként még mit is mondhatnék? Akikkel ritkábban találkozom (3-4 havonta), azokkal mindig rádöbbenek, hogy mennyi minden változhat 1-2 hét/hónap alatt. Például már nem abban a „korban” vagyok/vagyunk, amikor az egyetem kérdése forgott felettünk (ki?hova?miért?), hanem már lassan végzünk. Összeköltözünk a pasijainkkal, vagy világkörüli útra megyünk. Házasodunk és lassan gyereket szülünk. Haladunk azon a bizonyos életvonalon és izgalmas félig benne, félig pedig kívülről tekinteni rá :)

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.