Heti random

Ahogy az előző posztban ígértem, jöjjön egy kicsit populárisabb, kevésbé ömlengős poszt fűszerezve egy kis fitness-szel és HAUL-os résszel ;)


FITNESS-TIME


Ha már eléggé ugrálgatok a témák között, akkor el kell, hogy mondjam, hogy annyira nem vagyok magamnál, hogy még kávézni sem járok el! Lenne kivel találkozni, de inkább gübbedek otthon. Olyan szinten nem találkozom senkivel, hogy már ég a pofám. 10 nap után viszont kimerészkedtem futni (na nem 10 napig csücsültem itthon, mivel Vera elrángatott kávézni! :D Hohóóó, ITT írtam is :)).

Kábé 3 órán át küzdött velem a húgom, hogy menjünk futni. Akartam menni, érzem már, hogy a sok ülésnek/döglésnek nem lesz jó vége. Hiába a jól összekomponált edzéstervem és zabálási módszerem, ha nem csinálom. Tényleg nehéz volt elmenni, viszont a 10 nappal ezelőtti futásomhoz képest 300 méterrel többet mentem, szóval 4.2 km! Juppi!


Ennek megfelelően persze már normális kajákat is juttatok magamba, mert hiába a nyár, meg a meleg, lapátolni így is lehet! Anno még említettem, hogy szerintem minden a lelki egyensúlyon múlik. Ha rendben van az élet, küzdesz az álmaidért, van mit csinálnod, akkor a fitness-részleg is olajozottabban működik.

HAUL

Na mert olyan is volt! De kajak 2 szandálról kellett volna posztolnom? Áhhh, még mindig távol áll tőlem a divatbloggerkedés, csak épp annyit kap belőle a blog, ami picit is sejteti női mivoltomat! Mert, hogy vásárolni jó, pénzt költeni még jobb! És ha már nem New Yorkban tudom ezt megtenni (sorry tényleg a sok utalásra, most épp bevonzom a jó dolgokat!), akkor jó lesz nekem itthon is.
Mint tudomást szereztem róla, az F&F hihetetlen akciókkal bombázza a Tesco vásárlóit. Engem épp aznap hagyott cserben a szandálom, így rohantam is, és szerencsére 2 szandált is sikerült beszereznem!Az egyik virágos, inkább nőcisebb, a másikat pedig a neon színe miatt vettem meg :) Ti vásároltatok valamit az F&F-nél? :)
4 megjegyzés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.