Heti random

Hey!

Ez a bejegyzés elég régóta íródik a fejemben ahhoz, hogy végre „papírra vessem”. Szar úgy írni, hogy nem inspirálódom közben és meg vagyok rekedve. Panaszkodni utálok, az élet negatívumait nem ezen az oldalon kell és fogom bemutatni. Ketté is szedem, ez a poszt inkább ömlengősebb, lelkituningolós, a másik populárisabb fitness, haul és ilyesmi témában.


Kemény napok óta nem tudok felmutatni semmi értelmeset. Pont azt csinálom, amit mindig is elakartam kerülni: a nagy semmittevést. Persze azért van 1-2 történés, amik minden egyes alkalommal eléggé befolyásolják az aktuális hangulatomat, amire perpill most próbálok nagy ívben tenni. Bőgni már nem fogok, így alakult az élet.

Szóval mi is történt? 

Elutasították a vízumomat. A miértekre már nem is tudok választ adni, bonyolult és most már elfogadtam, el is engedtem valamennyire. Újrapróbálkozás folyamatában vagyok, de mintha semmi sem akarna úgy elsülni, hogy nekem könnyebb legyen. Itt már hiába jövök azzal, hogy mennyit güriztem, kurvára mindegy. Senki nem fog megsajnálni, most küzdeni kell és kitartani. Persze ahogy közeledik a repülés ideje (tehát a 3. időpont, amire átrakattam a jegyet), annál hülyébb érzéseim vannak. Az ember bízik, mindig! Szóval próbálok tovább haladni az ABC többi betűjén és felállítani B-C terveket, mert mi van ha…Nos ennyit a nehezebb témákról, ha van valami úgyis írni fogok! Pláne, hogy már olyan messzinek tűnik minden, nem bírom felfogni, hogy előző évben hol voltam, minden álom, de az érzés, hogy MENNEM KELL, az elég rendesen dolgozik bennem.Mit csinálok?

Semmit. Lóf@szt, csak hogy nőies legyek, haha. Fekvés, döglődés, olvasás, neten szörfölés. Blogolvasás, amik leginkább utazós blogok és valahogy mindegyik Amerikában köt ki, mily’ meglepő?! Aztán meg minden mást. Idióta videók, best vines, buzzfeed, hírportálok (wtf… sosem olvasok!).Néztem TÉVÉT! Igen színesdobozt. 6 -7 éve nem néztem már.


Aztán a filmek. Egyik este kettőt is megnéztem. Csak a címeket olvastam, érdekes módon mind Chicagot is említette! Jelnek veszem :)

Sőt egy hete valamikor megnéztem a Great Gatsby-t. Az első olyan film volt hetek óta, ami lekötött. Sokszor csak böngészek a filmek között, iszonyat nehezen elindítok egyet, aztán folytatom a pár sorral feljebb leírt dolgokat: olvasás, böngészés.
Gatsby az más. Leköt, van mélysége, valamilyen szinten bele is tudom magam képzelni (nem konkrét szereplő helyébe). Utána napokig bömböltem erre a zenére.


* * *


Érdekes módon Szentpétervárral minden intéződik. MINDEN papír meg van. Érted? MINDEN EGYES PAPÍR. Már csak vízum kell, höhö. Nem hittem volna, hogy gördülékenyebb lesz.
A HIV-teszten is már egy hónapja túl vagyok és az eredmény is megjött már. Nyugi, nem vert le a víz :)Körbenéztem kollégium ügyben is, ez már izgalmasabb lesz, totáááál lakótelep feeling mindenhol. Tuti jobban fel leszek majd dobódva és ráhangolódva, ha szeptemberhez közelítünk. Perpill most minden energiám Amerika felé megy el, ezeken még nem tudok parázni. Nem is fogok persze, csak az az izgalom, hogy végre mehetek világot látni és sok minden történik! Imádom!! Ez a fajta lelki-dopping pörget :)Folytatás ITT!
képek forrása: internet
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.