Keep ya head up! - CoffeeTime 14/47

Végre volt alkalmam kilépni otthonról, ami mostanság elég nehezen megy :) Egyrészt már az időjárás is kikészít, egész nap csak aludnék, vagy filmeznék, DE! Egy jó kávé mindig ok a kimozdulásra! :)

Helyszín: Íródeák Kávé- és Teaház
Időpont: 2014.05.29 délután fél 3
Kivel: Vera
Mit: tiramisus „Boldogságkávé”

Coffee

Nos, először is a kávéval kezdem, ugyanis eredetileg ez sincs fenn az itallapon, de Ági (a drága barista :)) szívesen próbálkozott új ízeket varázsolni, így született meg ez a finom tejszínes kávé :)
Mivel már inkább nyárra hajazó az idő, ezért mindenképpen hideg kávé jöhetett csak szóba, tehát a vaníliafagyi alap volt. Ehhez jött tejszín, maga a lefőzött kávé, no meg tiramisu-szirup  és ebből lett a turmixos, lágyan folyós ital :) Természetesen a díszítés sem maradhatott el: tejszínhab, csokireszelék és egy  kávészem :) Az állagát imádtam, egy egész étkezést is kitesz, annyira eltelik tőle az ember.
Nekem viszont eléggé édes volt, gondolom a sziruptól.

9/10

Ritkaság számba megy, de csinálhattam pár képet az elkészítésről :)

Sztori


Szerencsére nem csak Verával sikerült tegnap találkoznom, hanem meglátogattam Vikit is, utána pedig Barbival ehettem egy finom fagyit (no meg dürümöt, yay!:)).

Olvastam régen valahol, hogy az igazán jó barátságok gyerekkorban, vagy iskoláskorban köttetnek, azok lesznek igazán élethosszig tartóak. Nos nem feltétlenül kell évtizedek óta ismerni valakit (vagy mondjuk az én életéveimet nézve évekig), tehát 8-10 évre visszamenőleg. Még az sem fontos, hogy minden nap egymáson lógva tartsunk beszámolókat. Van, hogy 1-2 hétre elveszünk egymás elől, de ha igazán meg van a kapocs, akkor onnan lehet felvenni a fonalat, ahol letettük.

Nem csak a válságos időkben derülhetnek ki, hogy kikre számíthat az ember, persze ekkor vesszük észre leginkább! Amikor a világhoz sincs kedved, nyomnád le a vekkert és aludnál egész nap, akkor jön a felmentő sereg és kezd el zaklatni!
De ugyanúgy mellettünk vannak, amikor minden szép és jó. Együtt örülnek velünk, de persze sírnak is, ha kell :)
Nagyon jót tett a kis lelkivilágomnak a tegnapi nap, feltöltődtem és bár vannak nehezebb pillanatok, amolyan „mi a f@sz lesz velem”-érzéssel, de sokkal könnyebb egy erős háttérrel :)


Köszönöm lányok! 

Barbival az ominózus boldogság-fagyi után! :) FACEBOOK | INSTAGRAM | ASK.FM2 megjegyzés

  1. Imádom az Íródeákot, főleg hidegben a sok különleges teát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem a körtés a kedvencem!! Bár azt is csak valami kávé után :) De amúgy az egyik leghangulatosabb beülős hely szerintem :)

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.