Boldogságkávé 14/41

Helyszín: Üveges, Győr
Időpont: 2014.05.06 délelőtt fél 10
Kivel: Móni
Mit: Latte macchiato

Sztori

Móni a nap hőseként meginvitált egy „jókedvre-derítő” kávézásra, ami jelenlegi idegállapotomhoz mérten pont ideális! Eszem ágában sincs széjjel sírni a párnámat posztot, jelenleg már ott tartok, hogy az sem menne.

Mónira zúdult mindaz, ami napok óta növekszik bennem: egy jó nagy stresszadag, ami a Saridonos reklámokban már rég kipukkant volna! És bár ez nem éppen kávézáshoz illő téma, de úgy érzem, hogy akkor is ki kell írnom. Nincs lelki energiám erről posztot írni, mert akkor az rinya-poszt lenne, az meg fúúúúj!

Tehát vízum. Egy hét. 7 nyamvadt nap. És natUShka elvileg New Yorkban landol. Konkrétan ideggörccsel kel és fekszik. Nincs még vízum. Se interjúidőpont. Papírok már Magyarországon. Időpontot pedig nem biztos, hogy kapok.

És bár a következő 168 órában semmi érdemlegeset nem kell csinálnom, azért akad még tennivaló, de én nem bírok csinálni semmit. A költözés sem izgat fel (már csak 2 nap), de perpill még Szentpétervárat is a hátam közepére kívánom. Nos ez egy ilyen helyzet. Egy jó mély gödör, amiből egy e-mail/telefonhívás rögtön kirepítene.

Szúszá!

Coffee

Jó. De nem volt hozzá tejszínhab. De boldogságkávénak finom volt. A tejhabot is szeretjük. És ajándék kacsa is járt hozzá!

8/10
2 megjegyzés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.