Black&White nyári kiadásban 14/46

Talán a CoffeeTime-os posztok olyanok, amiket a legkevésbé hanyagolok el, amiben nem tudok annyira túlszemélyeskedni. Mert bár ez a blog kevésbé személyes, mint az eddigiek, attól félek, hogy ez nem lesz mindig így :) A legjobb témák mindig körülöttem születnek, nehéz megragadnom 1-1 nemzetközi hírt, amin lovagolhatok száz másik bloggerrel. Így aztán most jöjjön egy kis kávézás :)

Időpont: 2014.05.23 délután 1 óra
Kivel: Vera, aztán később még sokan :)
Mit: Jegeskávé, valamint egy Black&White extra nyári kiadás!


Sztori

Verával először is ebédelni mentünk. Az előző Publikumban való kajálásunkról készítettem képeket, aztán végülis nem írtam róla. Kavarog most minden, az amolyan „csajos nap” volt, kirúgtunk a hámból, és most is valami hasonló volt, szerencsére már jobb kedélyállapottal. Igen, mind attól függ, hogy az ügyintézésben hol tartok. Igen, még mindig Amerika :) Nem adom fel, amíg van egy vékony reménysugár, addig kajtatok utána. Belehalnék, ha a saját hülyeségem miatt, vagyis a megnempróbálás miatt nem jönne össze. Ezért hát össze kell jönnie, és ezért kell menekülnöm néha, mert a nagy várakozásban bekettyóznék.


Coffee

A jegeskávéról már ITT írtam, inkább a Black&White ihlette csodáról beszélnék. Az alapkoncepció lényege a nőnapi B&W kávé feltámasztása volt, de mivel az forró csokival készült, így a nyári hőség lévén egy jegesebb kiadásnak örültem volna. Dani, drága baristánk készítette szintén folyékony tejszínnel, kávéval és vaníliás fagyival. Nos ez nemcsak kávénak, hanem desszertnek is laktató! :)

9/10

A jegeskávék és limonádé

Black&White summer edition

2 megjegyzés

  1. tényleg a CoffeeTime-os posztok a legjobbak, imádom nézegetni a szebbnél szebb finomságokat :)

    VálaszTörlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.