Az élet napos oldalán 14/45

A mai kávés posztot kicsit több képet kap a szokásosnál, ugyanis Balatonfüreden jártunk :) Az idő csodaszép volt és persze kávézni is volt időnk!

Hely: Cocomo Café, Balatonfüred
Időpont: 2014.05.21. délután 1 óra
Kivel: Kata
Mit: Jeges caffé latte

Sztori

A fő célpont nem egy újabb kávézás volt, hanem húgom állásinterjúra, amire elkísértem :) A lényeg, hogy sikeres volt, továbbá én is tudtam szerezni 1-2 beugrós helyet, ha már az amerikai dolgok nem haladnak olyan jól. Ebben a témában mostanában nem posztoltam ugye olyan konkrétan. A téma nincs még veszve, de annyi akadályba ütközöm, hogy ép ésszel felfoghatatlan… Így, bár nem tervezem a nyaramat itthon, de kell valamiféle biztosíték, ha mégis ez történne.


Coffee

Maga a küllem már bejött, ami azért fontos a képek miatt ;) A szokásos tejszínhab-mintavételezés után rájöttünk, hogy ez még mindig nem a legjobb tejszínhab, de nincs messze tőle. A kávé maga finom. DE MINEK BELE EKKORA JÉGDARAB? Ami konkrétan a fél poharat kiteszi. Nos ez nem tetszett :( Mivel árügyileg sem éppen diákbarát, bár ezt tudtuk. Ami viszont pozitív volt mindenképp, az a kiszolgálás! Bravó fiúk, ezt ritkán jegyzem meg ;)


8/10Werkfotó hahahaha :)


Miután kikávéztuk magunkat elmentünk a Tagore-sétányra, hogy élvezhessük a hirtelen jött napsütést :)


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.