Vigyázz! Kész! Posztolj! – A blog nevének története

Sziasztok! :)

Mostanában egyre inkább böngészek a blogok világában, olyan oldalakon, ahol összegyűjtik a blogokat (bloglovin, magyarblogok), továbbá blogról blogra is ugrálgatok, ha valami felkelti az érdeklődésemet. Így futottam bele egy nagyon jó kezdeményezésbe, amit a Pillecukor blogon találtam. Bár már február óta mennek a posztolások, én csak most kapcsolódom be szerdától.

A kezdeményezés célja, hogy összefogja a bloggereket és 1-1 megadott témában írhassunk a nagyvilágnak :) Visszanéztem az eddig témákat, és szeretnék majd írni, „behozni” a lemaradásomat, ezért elsőnek a blog nevének történetével kezdeném :)

Aki ismer, tudja mennyire imádom a kávét és eredetileg CSAK ez lett volna az irányvonal. Viszont a sokfelé írásnak nem sok értelmét láttam, ezért került bele az „élet” is, mivel iiiiimádok ÉLNI. Pozitív embernek tartom magam, szeretem felrázni az embereket (remélem sikerül is :)), így készült a Chocapic lett LoveCoffeeLoveLife a blog neve. 


Talán 2 hónapig e név alatt futott a blog, aztán már a napi szintű posztjaimat is itt kezdtem el írni, amik persze nem csak a kávézásaimról szóltak :D Így született meg az A cup of my life név, utalva még mindig a kávé iránti szerelememre, és persze a blog még személyesebb vonalára is :)

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.