Mississippi gesztenyekávé 14/30

Helyszín: Café Frei, Győr
Időpont: 2014.04.15. délután 3 óra
Kivel: Tibi
Mit: Mississippi gesztenye-kávé


Sztori

Imádom jártatni a számat, ezért is imádok kávézni járni :) Most már tényleg hobbiként tekintek rá, heti rendszerességgel járom az általában bejáratott helyeket, és szerencsére mindig van valaki, aki velem tart. Sőt, sokan ki is használják, hogy szeretem a kávét, és nem tudok ellen mondani neki :D
Ahogy a kávé, úgy a blogolás is nagyszabású hobbivá nőtte ki magát ebben az évben, aminek kifejezetten örülök :) Ha senki se olvasná, akkor is írnám a hülyeségeimet, de most már próbálok tekintettel lenni az Olvasóimra, és érdekességeket megosztani mindenhonnan :)
E mellett lassan ász-webszerkesztő leszek, továbbá néhány blogger-felületet is „kézhez kaptam”, és ezek közül is kiemelnék egyet, méghozzá Suz’n faceboook-os csoportját, méghozzá a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közössége néven futó közösséget, aminek már most sokat köszönhetek :)

Friss blogként végre egy hely, ahol megoszthatjuk írásainkat, és rátalálhatunk hasonló, vagy éppen egészen más témájú blogokra! Így drága Olvasók, aki csatlakozna egy jó fej társasághoz, netalántán imád olvasni, böngészni, vagy blogol, annak ITT a helye! :)

Coffee

Megpróbálok már minden kávét olyan formában kérni, ahogy alapjáraton készítik, tehát a tejszínhabot már csak mellé kérem, de próbálom elhagyni! :) A hűvös idő miatt jött az ötlet, hogy meleg kávét kéne inni, pedig még mindig a narancsos kávéért vagyok oda, azt is terveztem inni.
Intenzív gesztenye, és bár SOHA nem szoktam cukrot tenni bele, ebbe mégis kellett, ugyanis elég keserű volt számomra. Ízre a gesztenyéss íz mellett semmi extra. A kávé alján maradt a gesztenyés „cuccból” , nem vált a kedvencemmé …

5/10


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.