Fitness motiváció

Tervezek majd egy bejegyzést a hogyanokról, miértekről,  és eredményekről, mivel jelenleg ez „projekt” van porondon.Most viszont a motivációra helyezném a hangsúlyt, és bemutatnám, hogy én hogyan és honnan gyűjtök erőt :)

Először is egy sokak által ismert „elmélettel” kezdeném, mely szerint 80% diéta - 20% mozgás az ideális koncepció testformálás terén. Nos én ezt átkonvertáltam saját magamra:
Mindenki tudja, hogy mit KELLENE ennie/innia/edzenie és hogy a jelenlegi életmódja nem épp a legegészségesebb, de mégsem tud nekikezdeni az életmódváltásnak. Nos itt lép életbe a MOTIVÁCIÓ (és annak fenntartása) és ezért is tartom ennyire fontosnak!

Motiváció. Ami nélkül nincs élet, nincs előrelépés, feljebb lépés, szintugrás, bármi. Az élet mozgatórugója. Élni akarunk. Aztán ez oszlik sokfelé, hogy végülis milyen szinten és hol állunk meg motiválódás kérdésénél. Valaki megmarad a (jobb esetben) munka-evés-alvás kombónál, de szerencsére egyre többen feszegetik a határaikat, köztük én is.És akkor most vissza a motiváció-forrásokhoz, én így csinálom:


Motivácós fal

2 éve készült a kedvenc képeimből, motiváló idézeteimből, amiket a netről szedtem le. Nyomtatás, vágás, ragasztás, tádááám:Telefon

Háttérképként elég sűrűn található popó rajta, így óránként legalább egyszer látom a célomat. Az örök kedvenc:
Laptop

Vagy táblagép, vagy asztali gép. Nekem laptopom van, meghalnék nélküle :) Található rajta egy Motivation nevű mappa, amiben több, mint 1500 kép található (nagyobb része fitness kategóriájú), amiket motiváció hiányában szoktam „fellapozni”. Folyamatosan frissül természetesen.

Motivációs oldalak

Facebook-on is elterjedtek, de ott vannak pinteresten, weheartit-on, különböző blogokon/webnaplókban és fórumokon is. Ha megzuhanok, akkor rögtön nekiállok keresni valami újat vagy éppen régieket keresek motiválódásra (személyes perverzitásom, hogy ilyenkor eszem közben :)). Ezeket ajánlatos könyvjelzővel ellátni, így bármikor hozzájuk lehet nyúlni!


+InstagramNagyon megszerettem ezt az alkalmazást, én konkrétan január óta „tolom”, és javarészt azzal is fekszem le aludni, hogy böngészek egy kicsit motiválódás céljából. Fitness hashtaggel nyomulni élvezet, utána még 3 kocka étcsokit is megbán az ember. Ilyenkor jó látni, hogy a világ minden pontján ugyanúgy küzdenek az emberek, elmennek edzőterembe, csinálják a jó kis kajákat és dolgoznak magukon. Ezek után már a bárányok is sokkal izmosabbak ;)

Instagramon egyébként natussshka néven futok, feliratkozni szabad! :) Továbbá, ha még nem lájkoltad az blog facebook-oldalát, vagy feliratkoznál a blog követésére, akkor ne habozz ;)

Motiválódásra fel! 2 hónap van nyárig, hajrá-hajrá! ;)
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.