Chocolaccino 14/31

Helyszín: Pelso Café, Keszthely
Időpont: 2014.04.18 délután fél 7
Kivel: Patri
Mit: ChocolaccinoSztori

Már jó pár hete elterveztem, hogy rám fér egy kis pihi a sok meló után, így a hosszú hétvégét Hévízre terveztem (Anyuhoz). Nem sűrűn járok errefelé, így ha ritkán idetévedek, akkor persze szólni kell az itt élő ismerősöknek, barátoknak :) Így beszéltem le Patrival is a találkozót, ami már húzódott pár éve, ugyanis anno még együtt jártunk egy OKJ-s suliba, de azóta nem találkoztunk személyesen.
Telnek az évek, ilyenkor jövök rá, hogy lassan már belefolyunk az „karrier, esküvő, gyerek” időszakba, és már nem a péntek hajnali partik lesznek a menők, hanem a babazsúrok :D Bár azt hiszem itt még nem tartok :)

Rég látott ismerősöknél mindig rájön az ember, hogy mennyi minden történt velünk 1-2-3 év alatt, és ezt lehetetlen 2 órába belefoglalni. Talán még Patri sem tudja, de általa jelentkeztem arra a szakra, amire most járok (egészségügyi szervező). Ő említette először, én nem is hallottam a jelentkezés vége előtti 2 hétig. Akkor módosítottam a jelentkezésen és ez is felkúszott a listára. Szóval köszi Patri, nélküled most nem lennék itt ;)

Coffee

Keszthelyről még meg kell említenem, hogy nagyon szépen fel lett újítva és bár az időjárás viszontagságai miatt SENKI nem volt az utcákon, legalább a kávézóban sem volt tumultus. Egy barátnőm ajánlására jöttünk a Pelzo Caféba, ami a Fő tér mellett található és nagyon igényesen felújított hely (bár az is lehet, hogy nemrég épült , ezt sajnos nem tudom :)).
A kávéról rosszat nem nagyon tudok mondani, a tetején levő csokireszelék talán, amit nem éreztem olyan finomnak, de a tejszínhabbal sem volt probléma, és a kávé is ütős volt. A fantázianév egy tejeskávéra utal tejszínhabbal és csokoládéreszelékkel, mint már említettem.

A meghökkentő az volt, amikor háromnegyed 8-kor ki akartak rakni minket, mivel már ZÁRNI készültek. No, ez meglepő volt… Itt korán lövik a pizsit :)

8/10

A kávézó belülről (lesifotó :))Ez pedig a Fő téren készült :)

2 megjegyzés

  1. nagyon szép ez a Chocolaccino! hihetetlen ez a kávémániád :D nagyon jól néznek, amiket lefényképezel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és még milyen finom! :D Köszönöm, hááááát ez már hobbivá nőtte ki magát, de nem bánom :) Kávé és emberek, nincs is ennél jobb :)

      Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.