Búcsúzások (?) 14/36

Helyszín: Mignon kávézó, Veszprém
Időpont: 2014.04.25. reggel 10 óra
Kivel: Anita, Adri
Mit: Bécsi kávéSztori

Ez a találkozó egyszerre volt örömteli és picit szomorú is, bár nem egészen abban a formában, mint ahogy most ez látszódik :) Egyrészt rég találkoztunk így hármasban a lányokkal, legutoljára emlékeim szerint még Pesten! Azóta sok minden történt, és aki figyelemmel követi a posztok többségét, az olvashatta pár hete, hogy mennyire örülök valaki sikerének és az Ő öröme az enyém is, mert egy és ugyanaz a dolog… Na nem keverek, a lényeg a lényeg, hogy Anitának is összejött egy 3 hónapos amerikai álom, ami egyrészt fantasztikus dolog, mivel egymással karöltve bíztattuk egymást a papírintézkedések közepén.
Ha imáink meghallgatnak, akkor ESETLEG, TALÁN egy new york-i találkozó is összejöhet, de ez még nagyon kérdéses. Mindenesetre meg volt a búcsú, és ezzel együtt Adritól is elbúcsúztam, ugyanis lehetséges, hogy már csak jövőre látjuk egymást. Nagyon jól szórakoztam ismét, jó volt beszélgetni, vihogni a kávézó közepén :)

Coffee

Oda vagyok érte. Tejszínhabos, az alján csokiöntet, amit felkeverve pont megfelelő édességű kávét kapunk. Tényleg oda vagyok érte, csak jót tudok mondani. Nagyon finom volt!

10/10
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.