traccsparty és jegeskávé 14/19

Helyszín: Daiquiri Kávéház és Bár
Időpont: 2014.03.07 délután 2 óra
Kivel: Barbi
Mit: jegeskávé

Sztori

Amolyan szokásos „régláttukegymást” beülés volt ez részünkről. A szokásos csajos beszéletős témák kivégzése után - mint a pasik, bulik, egyéb finomságok – ismét jöttek az izgalmasabb, világjáró témák. Anno még megfogadtuk, hogy elmegyünk New Yorkba, valamiféle módon, de kinn leszünk! Aztán egyszer csak jött egy üzenet, vagy talán én írtam, hogy meg van a válasz a hogyan?-ra… Így együtt, mégis külön vágtunk bele a mókába. Bár konkrétan együtt nem jártunk NY-ban, mégis mindketten voltunk ott és úgy gondolom, hogy lesz majd olyan is, amikor egy időben tartózkodunk ott.

És talán ennek köszönhető, hogy a beszélgetés során felvetődtek újabb úticélok. Ugyebár mikor, ha nem most? Amíg vannak lehetőségeink, amiket csak meg kell ragadni? Amikor tálcán vannak felkínálva számunkra? ÉS semmi sem olyan bonyolult, hogy ne lehessen beleugrani. Élni kell, merni kell, még most, amíg fiatalok vagyunk :) Remélem mindkettőnk számára izgalmas kalandokat hoz majd a következő év ;)

Coffee

Háááááááát, ez most nem az a kávé, amire számítottam. A tejszínhab nem tetszett, nem az a könnyű, amit habzsolnál, hanem amit az olcsó, teszkós sütikről kapargatsz le. Maga a kávé sem volt finom, nagyon keserű volt, amin 2 csomag cukor sem segített… És sajnos vizet sem kaptunk most.
Egy pluszt tudok felhozni, az pedig a nőnap alkalmából kapott lufi-virág!

5/10


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.