Tippek & inspiráció!

Sziasztok!

Végre vasárnap, egy kis chill, pihi és ráhangolódás a következő hétre. Hálát adok az égnek, ha a vasárnapom nem rohangálós, elég ritka az ilyen, de most végre volt időm MAGAMRA! Így aztán szörföltem picit, és összegyűjtöttem pár motiválós képet, aztán gondoltam hátha valaki szintén vágyik hasonlóra :)


A képek előtt egy kis finomság Chrome-felhasználóknak. Bár nem vagyok nagy számítógépes guru, de Gergő mutatott nekem pár újdonságot, szóval megosztom veletek! Hátha valaki még nem ismeri ezeket :)

AdBlock Plus – egy alkalmazás, aminek segítségével a fél oldal megüresedik :D Minden reklámot letilt, se Facebookon nincsenek „finomságok”, de még a Youtube-videók is reklámok nélkül indulnak el... Kell ennél jobb?

Momentum – a kedvenc alkalmazásom lett a  Chrome-on. Imádom a nagy és szép képeket, ráadásul itt még üdvözölnek is! :D Van továbbá helymeghatározó és e szerint hőmérséklet, a másik kedvencem pedig a TODO, ahol aztán ki is lehet pipálni to do-listánkat! Az angolosoknak pedig egy idézet, minden napra más :)Mivel itt a tavasz, nem árt a nagytakarítás! Miután a szobámban meg volt, így ennek a posztnak a hatására rendet tettem facebook-on is! Sok-sok fotó törölve, ötszáz felett már nem számoltam! :D Az ismerősöket pedig általában (kötsög módjára) a szülinapjukon törlöm... Akit már azt sem tudom honnan ismerek, vagy alapból egy beszélgetésre korlátozódott a beszélgetésünk még valamikor időszámításunk előtt, annál nagyon hamar megtalálom a törlés gombot.


* * *


Most pedig inspirációra fel!


A kávé-függőségem nem ismer határokat :)


Az álmainkért tenni kell!New York <3Just do it! Feel yourself free!New York ismét! Ez a legnagyobb motiváció most! :)
Tavasz-feelingLassan nyár!A jövő heti turbózásomra egy pár fitness kép :)


Inspirációs képek forrása: internet


Song of the week! Színes, és egyszerűen imádom! 

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.