Régi/új kapcsolatok

Sokan úgy vannak az ismerősül felkeresésével, hogy mindig várnak a másikra. Néha is így vagyok vele és persze vannak kapcsolatok, amelyek során a kapcsolatba belerakott dolgok mérlegének nyelve jócskán a saját befektetett energiánk felé mutat, DE!
Nem tudom valaki belegondolt-e már, hogy mi van (sőt ez szinte biztos), ha 2 ember egymásra vár, mert a büszkeségükből és arcukból képtelenek „leadni”. Mindkettő mondogatja, hogy „hát ő is kereshetne”, de egyik sem tenné meg a kezdő lépést.


Háttal nem kezdünk mondatot akkor azt mondom: legyünk mi azok, akik felkeresik a rég elfeledett ismerősöket, barátokat, osztálytársakat, boltos néniket, távoli családtagokat.
Mondjuk 1 hónapon keresztül mindennap! És ez tényleg semmi extra: egy email/facebook-üzenet/telefon megeresztése 1-2 érdeklődő kérdéssel. Tényleg ekkora dolog lenne? Hiába vannak kommunikációs eszközeink, ha képtelenek vagyunk használni. Ha az élménymegosztás, fotók feltöltése, rinyák helyett/mellett nem tudjuk arra használni, amire kitalálták: kapcsolattartásra!
Sosem tudhatjuk ki miért tűnt el. Nehéz sorsok, új munkahely, párkapcsolati dolgok, stb stb. Tudom kifogásnak tűnnek, hogy „ők” miért nem kerestek fel bennünket, de akkor magunkba is nézhetnénk és feltehetnénk ezt a kérdést saját magunknak is. Irány lelkünk legmélyebb pöcegödre, 1 órányi csenddel és a kifogások gyártása. HAJRÁ!
Vegyük fel a kapcsolatot ismét, vagy ismerkedjünk olyanokkal, akik bár ismerősök, de szinte fogalmunk sincs ki ő - mi ő. Attól függetlenül, hogy látunk róla néhány fotót-kiírást a neten, az csak töredéke annak, amilyen ő maga saját valójában. Egy-egy pillanat, másodperc a napból, ami ki lett ragadva az adott kontextusból, édes kevés, hogy bármit is tudjunk egymásról. Kérdezni kell, beszélgetni, kapcsolatot tartani!

Másrészről pedig ez a régi-új kapcsolatfelvétel nem csak a megkeresett fél számára lesz jó érzés, hanem nekünk is! :)

Tehát aki gondolja és becsatlakozna ebbe a kis tavaszi kampányba, az hétfőtől kezdve keressen fel napi egy embert, én is ezen leszek április 17-i g :) Sosem lehet tudni mi fog kisülni ezekből, lehet, hogy minden marad a régiben, de lehet, hogy egy új szintre lép a kapcsolat :)
Folytatás, avagy hogyan sikerült az ismerőskeresés: LINK


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.