k__va nagy tejes kv 14/18

Lassan igazán beindul a szemeszter, mondjuk előadásokkal leginkább. Az elsőt már hétfőn tolhatjuk is, ennek kapcsán találkoztunk Cintivel, aki (kávéfüggőségemet ismerve) egy kávés megbeszélésre invitált. Az éjszakázásnak és kevés alvásnak köszönhetően rögtön kiszúrtam egy szépen csengő kávét: K__VA NAGY TEJES KV.

Helyszín: Fecske presszó
Időpont: 2014.03.06 délután 4 óra
Kivel: Cinti
Mit: „K__va nagy tejes kv”

Sztori

Regélhetnék VéPé sportturisztikai értékéről, de egyrészt nem akarom untatni a drága Olvasóközönséget, másrészt totál titkos az egész, hahaha. Viccelek. Fél óra alatt lezavartuk. Sőt!
El kell mondanom, hogy eléggé megsűrűsödtek a kávézások, de hozzá kell tennem, hogy nem orrba-szája csatangolok el mindenkivel. Egyrészt anyagi források lévén én finanszírozok heti lassan 4-5 kávézást, másrészt nem csak a kávé értéke a lényeg, hanem valamiféle sztori, amit remélhetőleg elolvastok :)
Mondhatni ki kell érdemelni, hogy valakiről sztorizzak, és Cinti ilyen volt. Nagyon elkanyarodtunk az MKB meccseitől, és valahol az álmoknál lyukadtunk ki. Én mindig mondom, hogy jó emberekkel kell körülvenni magunkat, akik szintén tudnak motiválni és nem lehúzni. Így jött a képbe az éneklés (hááááát nem az én részemről persze), aztán az én térfelemről Amerika. A végcél más és más, de mindketten sokat dolgoztunk és dolgozunk rajta most is. Cinti engedélyével megosztom a zenekar fészbúk-oldalát, ahol énekel, hátha valaki esküvőt vagy mulatságot tervez! :)

Coffee

Koffein kellett, a dupla presszó sok tejjel izgalmasnak hangzott, és persze a tejszínhab sem maradhatott el. A csokis szirup nekem nem jött át sajnos, viszont a kávézó hangulata túlságosan ütős, szóval elnézhető. És ami a méretet illeti, tényleg k__va nagy volt a kávé is és a tejszínhab is! Kellemesen fel is ébred tőle az ember, pláne, ha edzés várja utána!

9/10
2 megjegyzés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.