Kókuszos élvezetek 14/24

Kicsit elmaradva, egy hét késéssel írok a múlt csütörtöki kávézásról, amit nem felejtettem ám el! Ráadásul képügyileg annyira jól néz ki, hogy muszáj (tényleg MUSZÁJ) írnom róla! :)


Helyszín: Café Frei, Mamut
Időpont: 2014.03.20. délután 5 óra
Kivel: Enikő
Mit: Havanna – 1958 kókuszos kávé-shakeSztori

A tervezettnél korábban mentem Pestre, így volt lehetőségünk megnézni a várat Enikővel, aki szívesen vállalta az idegenvezetést. Ez előtt ültünk be egy fél órára, hogy ismét kipróbálhassak valami különlegességet Freinél! Ezek után orosz boltoztunk és mentünk várost nézni! Fotózni is fotóztam:Coffee

Várakozásaimmal ellentétben … A hab ismét eszméletlenül finom, na meg a látvány! Ahogy folyik lefelé a tejszín az üvegen, az baromi jól néz ki!
Aztán sajnos eljutottam a konkrét kávéhoz, amiben lehetett érezni a kókuszt, viszont nekem nagyon vizesnek tűnt. Frei így ír róla:


„1958 volt az utolsó olyan év (Castro kommunista forradalma előtt), amikor Havannában a kókusszal kevert hosszú amerikai kávét még jéggel shakelték össze. Sőt, mindezt sűrű tejszínnel is nyakon öntötték a La Floridita-ban, Hemingway kedvenc helyén.”

7/10 

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.