khmmm... Nőnap

Nőnap. Mint az várható volt, ez a nap tényleg csak erről fog szólni, meg leginkább az ezt körülölelő f@szságokról, mémekről, legalábbis ami az internet világát illeti.

Ma aztán ismét meggazdagodhatnak a virágárusok és a csokoládéból megélők. Amúgy várom azokat a posztokat, amik a Valentin-naphoz hasonlítják, miszerint „miért csak ma kell a nőket hájpolni?” … Továbbá kötelező kérdésköre a mai napnak, hogy ki az igazi NŐ, ki tartja magát annak, és miért örül duplán Zoltán Erika?

Csupán a mihez tartás végett, remélem akik IGAZI férfinak tartja magát, az nem csak a kötelező 20 billentyű-leütésétől érzi magát annak, mert a cyber-világban biztosan sokan térdelnének le elé, viszont a való életben még Anyuci sem kapott két szép szót ezen a csodálatosan szép napon.


Tényleg érdekelne, hogy a pasik mióta várnak erre, hogy posztolhassák az előre legyártott gagyi poénjaikat , amiken jót röhögünk mondjuk, vagy tényleg komolyan gondolják azt a pár sort, amiben megköszönik a Nőknek , hogy vannak. Mindenesetre szép gesztus, de valahol mindenki várja a párhuzamot az internet és az igazi világ között. Nem feltétlenül csokikról és virágokról kell, hogy szóljon, de ha mondjuk egy retinapettingelős Boldog Nőnapot többet ér bármennyi leütött karaktertől.mondd még egyszer, hogy boldog Nőnapot.. mondd még egyszer, ha mered...

kép forrása: internet

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.