Jemeni fűszeres mokka 14/25

Helyszín: Café Frei, Győr
Időpont: 2014.03.27 délután 5 óra
Kivel: Tibi
Mit: Jemeni fűszeres mokkaSztori

Párizsi beszámolóval kellett készülnöm, volt idő kivesézni a tánc-edzést is (mint az egyik legkirályabb dolgot Párizsban), de ami leginkább megmaradt a beszélgetésből, az az, hogy merjünk és akarjunk jót cselekedni. Jó ideje gondolkodom, hogy mivel lehet jót tenni. Jót adunk és vissza is kapunk!
Múlt csütörtökön Pesten épp a Sparban vásároltam, mikor a sorban kettővel előttem egy (külföldi) srác már kifizette a cuccait és kért volna zacskót (külföldön sok helyen ingyenes). A pénztáros nőci MAGYARUL odalökte neki, hogy „ott van” és mutatott a belső eladótérben levő szatyrokra. Az előttem álló nő fizetett, szegény srác meg csak állt és nézett ki a fejéből, mert hirtelen nem nőtt ki még 5 keze. Megkérdeztem, hogy szeretne-e egy zacskót, és az igenlő válasz után vettem egyet neki. Nem volt nagy pénz, se nagy ügy, a srác baromi hálás volt én meg máris nagyon menőnek éreztem magam :) Na meg persze a napi jócselekedet is meg volt! :P

Coffee

Jó sok hab volt rajta, ez már egészen testes volt! Felér egy egész desszerttel az ilyen nagyobb, habos kávé! Fűszeresn jelző lévén elég karakteres kávéról van szó, szegfűszeg és a fahéj dominál benne. És maga a kávé is teltebb ízű, már-már forró csoki állagú. Fel lehet tőle ébredni ;)

8/10


bal oldalt a jemeni fűszeres mokka, jobboldalt a riói kókuszos media rózsaborssal

Bodzás-gyömbéres limonádé - extrém édes, ááááá! :D
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.