Extra tejeskávé 14/15

Egy ebéd utáni kajakóma ellen hatásos lehet egy kávé. Egy extrém nagy, habos, tele minden finomsággal. Művészi szinten tálalva, napsütés, tavaszi szombat délutánon. Idilli hangulatok :)


Helyszín: Íródeák Kávé- és Teaház
Időpont: 2014. 03.01. délután 2 óra
Kivel: Vera és barátai
Mit: extra tejeskávé tejszínhabbal és mindenféle finomsággal, külön kérésre :)

Sztori

A mai ebéd annyira diétásra sikeredett, hogy az első tányér konkrétan a földön landolt, persze összetörve, amolyan „kurvára hozom a formámat” szinten. Mondjuk az éttermes csajok jófejek voltak, és kaptam egy másik tányérral ingyé'. Ezután már javában rá voltam remegve a kávéra, amit egy számomra új pincérfiú valósított meg. Ádám tökéletesen ráérzett a tejeskávé iránti szerelmemre, így a délutáni traccspartihoz volt energiám :)

Coffee

Szóóóóóval az én tejeskávém. Maga a mennyország! Extrém sok habbal, ami nem 50% levegőből áll és természetesen isteni (az egyik legjobb tejszínhabot itt kóstoltam eddig). Maga a kávé nagyon finom volt, éreztem, ahogy a koffein szétárad bennem. Külön köszönet a kávészemért a tetején, imádom szétrágni. Továbbá a művészi kompozíció a szemet is gyönyörködteti :P
Plusz, amit nagyon fontosnak tartok, de sajnos nem sok helyen kapunk: egy kis víz a kávé mellé. Kell és kész. Szóval még mindig bátran ajánlom az Íródeákot :)

10/10
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.