Valentin-napi kávézás 14/09

Nem feltétlenül kávézni akartam, mert ugye vacsorára készültünk (és volt az is), de alkoholizálni máshol szerettünk volna, „italt meg csak kéne választani” alapon kávét választottam. A mi kis randink már két hete le lett beszélve, pasik totális kizárásával természetesen  :)


Helyszín: Elefánt étterem és kávézó
Időpont: 2014.02.14. este 20.30
Kivel: Anita
Mit: caffé latte

Sztori

Még mindig túlságosan bizakodó vagyok, mikor Anitával találkozom, ugyanis mindig késik, de én naivan időben ott vagyok. Addig is felfedezhettem, hogy kinőttem Veszprémet, egy ismerős arc sem volt (majd végül is egy csak arra járt egy jó régi ismerős, sőt majd még kettő!). Végül Anita megérkezett és meg is említettük, hogy kellene majd egy turista-szerű városnézés drága szülővárosunkban… Talán még ez is szóba jön a tavaszi évszakban :)
Anitával imádok együtt „lógni”, felnézek rá. Régebben, még kis suttyó koromban ő is egyfajta példaképem volt, aki mindig ment mindenfele, építette a karrierjét, csinált mindent és most, hogy már nekem is benőtt a fejem lágya, hát támogat és segít a tapasztalataival egyengetni kis utamat. Mondjuk nem mintha évekkel lenne idősebb, de mindenképp tapasztaltabb karrierügyekben! Nem mellesleg nem gondoltam volna, hogy ennyire kitartunk egymás mellett :)

Anno 6 éve ismerkedtünk meg egy nemzetközi diáktalálkozó kapcsán. 8 városból érkeztek diákok a „messzi”, de csodálatos olasz falucskába: Fresagrandinaria-ba. Nyolcan képviseltük a várost, előtte különböző feladatokat kellett megcsinálnunk, majd együtt töltöttünk 10 felejthetetlen napot csehekkel, lengyelekkel, németekkel, olaszokkal.
Majd fordult a dolog és megpillantottam egy plakátot a suliban, akkor már 11.-esen. Hip hop dance. És véletlenül Anita is pont ott táncolt… Így aztán én is elkezdtem járni, ami aztán még jobban összekovácsolt minket és most már „Mars-vonal”-ként üzemelve állom a frontot bárhol is tartózkodjunk a világban! :)


Végre el lehet mesélni élőben is minden sztorit, izgalmat, ami történt, elmélkedni a jövőről, tervezgetni a jövőt, a következő partykat … ;)

És ha már vacsora, akkor valami finomat együnk, de mindenképp könnyűt, mert hát „vigyázunk a vonalainkra”. Mindketten salátáztunk. Én kacsamell salátát kértem aszalt szilvával, mézes-narancsos dresszinggel… Kulináris köcsög mivoltomból kaptok egy képet is róla:


Coffee

Először is megkérdeztem, hogy van-e különbség a café latte és a nagy bögre tejeskávé között… Lényegi különbség nincs, a tejeskávé nagyobb, a latte meg rétegezett, és a felszolgáló csaj szerint az jobban néz ki (mindent a blogért, így azt választottam). Tejszínhabbal persze.
Nos megérkezett a kávé tejszínhabbal és addig-addig szenvedtem a fotózással, míg a hab el kezdett leapadni. Mire belekóstoltam volna, már a fele eltűnt. És a kávé íze sem volt a legjobb, szóval eddig ez a kávé tetszett a legkevésbé.


5/10
És most pedig lehet menni és „lefutni”! Elsumákoltam a 10 km-es terv e heti két edzését, ezért egybe fogom lefutni, mert érzek magamban annyi erőt! Harcra fel, ez kábé 4 km lesz! :)
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.