Spontán kávézások a legjobbak! 14/11

Nagyon hirtelenjében jött ez a mai kávézás, épp hogy csak délután lett lebeszélve egy munkatársammal.
Van az az érzés, amikor valaki szinte vonz magához és akarva-akaratlanul egymásba botlotok. Aztán persze hamar kiderül, hogy honnan az összeköttetés… A mi esetünkben Amerika volt az :)


Helyszín: Frei kávézó, Győr
Időpont: 2014.02.18. délután 6 óra
Kivel: Tibi
Mit: Etióp jégkaramellás gyömbér-latte

Sztori

Egy jó kávénak sosem tudok ellenállni. Egy jó kávé-meghívásnak sem, pláne, ha a Freibe kell menni hozzá :) Tibit múlt héten ismertem meg, épp rohantam a buszra, csodálkoztam is, hogy ilyen hamar jött, persze nem értem el, de egy távolságit igen, és mint két ismeretlen-ismerős elkezdtünk beszélgetni. Aztán hamar kiderült, hogy ki-ki a maga módján, de megélte az amerikai álmot :) Így ennek kapcsán ültünk össze és tényleg azt veszem észre, hogy jófej embereket kezdek el gyűjteni magam mellé, akik izgalmasak, szeretik az életet, szeretnek utazni és jó velük dumálni. Akik megértenek, amikor arról papolok, hogy milyen jó érzés jó hangulatban élni, nem pesszimista módon, önmagunkba gubózva létezni.


Coffee


Mi rosszat lehet elmondani egy Frei-s kávéról? Semmit! Ismét különlegességet választottam, tejszínhab mint mindig, most is isteni! Amin meglepődtem, mert bár már ittam ezt a kávét, de nem emlékeztem, hogy ilyen intenzíven lehet érezni a gyömbért! Akik szeretek a különleges íz világú kávékat, annak ajánlom ezt mindenképp!

10/10
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.