péntek délutáni szieszta 14/12

Spontán kávé. Jó kis lezárása egy amúgyis nagyon mozgalmas hétnek. Pláne, ha már göthös bányalóként érzékeljük a világot, dögrovás lévén. No nézzük mit is ittunk péntek délután a Mekiben :)Helyszín: McCafé, Győr
Időpont: 2014.02.21. délután 4 óra
Kivel: Tibi
Mit: Nagy méretű karamellás latte macchiato, ír krémtortával

Sztori

Mint már említettem, egy jó kávénak sosem tudok ellenállni, és egy kávé-meghívásnak sem :) Tökéletes megkoronázása volt a hétnek és kávéval a kezemben még a „dátha” sem ült ki az arcomra. A krémtorta pedig az endorfin-szintet célozta meg (na nem mintha a kávé nem). Amúgy most is szó esett Amerikáról, mint szinte mindig, és ez ügyben is vannak már előrelépések, hamarosan (és már nagyon izgatottan várva) írni is fogok róla :) Egy kis heti „randomságosságok” pedig itt érkezik.

Coffee

Előre féltem a sziruptól, amikor a csajszi elkezdte belepumpálni a pohár aljába. Szóóóval először is a tejszínhab isteni, nem csalódtam. A kávé viszont keserű a szirup nélkül, először csak felszedtem az aljából, végül teljesen belekevertem és tényleg egy eredeti, hamisítatlan karamellás latte-t kaptam, ami nem volt túl édes! Imádom! :) Ami pedig az ír krémtortára kíváncsi, annak elárulom, hogy nem éppen erre számítottam. Maga a hab a pillecukorra hasonlít, amit én szinte ki nem állhatok… A csoki a tetején finom, persze sikerült így is elpusztítani :)

9/10

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.