Narancsos csoda a McCaféból 14/13

Van szabad két órám Pesten, hova kéne beülni? Hát persze, hogy kávézni valahova :) Utazás kiállítás és papírintézés után ültünk be a McCafé-ba, méghozzá Pesten a Nyugati mellett. Végül nem kávéra esett a választásom, ugyanis kiszúrtam egy újdonságot …


Helyszín: McCafe, Budapest Nyugati-pályaudvar
Időpont: 2014.01.27. délután 4 óra
Kivel: Enikő
Mit: Orange moccha – forró csoki

Sztori

Aki ismer, tudja, hogy Pest az mindig megmarad valami fekete lyuknak, ezáltal nem szeretek egyedül bolyongani, pláne, ha annyi ismerős fenn van, akivel tudok találkozni. Így mindig le van szervezve valaki útikalauzként, és most Enci lett az a szerencsés kiválasztott :)
Együtt dolgoztunk a nyáron Amerikában, hónapok óta nem láttam szóval volt mit bepótolnunk :) Ő újságíró-gyakornokoskodik egy internetes hírportálnál, így el tudott látni pár írással kapcsolatos tanáccsal, aminek kifejezetten örültem. Sőt, talán tőle hallottam először érdekes dolgokat a politikával kapcsolatban, ami még Pestnél is nagyobb fekete lyuk számomra. Még egyszer köszi Enci! :)


Coffee

Pontosabban forró csoki. Naranccsal. Kezdjünk is bele felülről. Tejszínhab isteni volt, de a fő lényeg még mindig az ital, ami nevéhez mérten tényleg forró volt (jó pont). Meglepő módon jó sűrű és krémes, valamint a narancsot is kellőképpen érezni lehet. A baj talán az volt, hogy túl gyorsan itatta magát :)


9/10


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.