Keep calm and F*ck/Happy Valentine's day?!

Nem éppen arra készülök, hogy megváltsam a világot, vagy a Valentin-nap eredetéről papoljak, arra ott van remek barátunk, Google (ami már szintén túlcsordult szívecskékkel). Igen, fel van fújva a dolog, és „fúúúúj ez olyan amcsis”. Na, én ezt tuti nem mondogatom, és végtére is nincs is olyan nagy bajom a Valentin-nappal. Attól függetlenül, hogy sokan utálják, mégis annyit beszélnek róla, hogy már-már elhiszem, hogy titkos perverz módon mégis szívecskés boxerban várják a csajukat, vagy elfutnak virágért és /vagy csokiért az esti hancúrban reménykedve.

Igen, én is röhögök az anti-valentinnapos képeken, és szerintem is gáz, ha egy pasi Valentin-napkor kéri meg egy csaj kezét (több kreatívságot fiúk, ez lenne az év eleji szenteste?!)
Ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy persze szeretni kell a pasinkat/csajunkat az év többi napján is, de amúgy miért is probléma, ha kicsit mondjuk jobban odafigyelünk ezen a napon a másikra és kedveskedünk neki valamivel? Persze, lehet máskor is, de tényleg akkora baj ez a mai világban, hogy van a szerelmeseknek is egy napja?! És ha szarkasztikus akarok lenni, akkor mondhatnám, hogy a virágboltosoknak és a csokisoknak is!

Aki túlon-túl sokat foglalkozik ennek a napnak a jelentőségével, az valahogy be is ismeri, hogy mégiscsak vágyna rá, hogy ő is adhasson/kaphasson, nem?! Ez majdnem olyan, mint az oviban, amikor a fiúk meghúzták a nekik tetsző kislány haját. Cuki!
Valahogy a Valentin-napok kimaradtak az életemből, már ami a sok szívecskés, pasizósokat illeti, viszont ilyenkor miért ne ünnepelhetnénk azokkal, akiket szintén szeretünk! Így aztán ma romantikus vacsira megyünk egy barátnőmmel, randizunk Szex és New York módra!


Mindenki nyugodjon le a picsába, Valentin-nap volt/van/lesz, dolgozzátok fel! Utáljátok, vagy ünnepeljétek, lényegtelen… Végtére is péntek van :)2 megjegyzés

 1. Tökre egyetértek. Szerintem egyáltalán nem gond, hogy van ilyen ünnep. :) Persze ki is választhat az ember magának egy ilyen napot, meg választhatja a Bálint napot. Esetleg mindkettő. Ne sajnáljuk már egymástól, nem? :)

  "Jobb lett volna, ha ugyanabban az időben jössz. Ha, teszem azt, délután négykor érkezel, már három órakor elkezdek boldog lenni. Amint halad az idő, egyre boldogabb leszek. Négy órakor már izgulok és nyugtalankodom; felfedezem a boldogság árát! De ha meghatározatlan időben, bármikor jössz, sohasem fogom tudni, melyik órában öltöztessem ünneplőbe a szívemet."

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, jó ötlet a választósdi! :) Az idézet pedig nagyon szép, köszi, hogy megosztottad :)

   Törlés

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.